Smart Ageing Prize 2020: The Care Hub în finală!

Publicat: 01/04/2020
Actualizat: 16/10/2020

Smart Ageing Prize 2020: The Care Hub în finală!

Ne bucurăm să fim selectați printre cei 5 finaliști. ai Smart Ageing Prize 2020, o competiție organizată de Ambient Assisted Living (AAL) Programme și Nesta  în căutare de soluții care sprijină, faciliteză și inspiră activități antreprenoriale în rândul vârstnicilor.

Participarea la Smart Ageing Prize ne va ajuta pe parcursul următoarelor luni să dezvoltăm modul în care sprijinim oamenii în vârstă să devină antreprenori care oferă, cu grijă și drag, îngrijire la domiciliu.

În interviul de mai jos, Monica Moldovan, CEO și fondatoare The Care Hub, vorbește despre ce a inspirat-o să furnizeze oportunități de muncă demnă oamenilor în vârstă, despre satisfacția a vedea rezultate, zi de zi, precum și despre planurile de viitor⇨⡷⡷⡷

De ce Smart Ageing Prize? Viitorul muncii se schimbă. Evoluția tehnologiei și tendințele crescânde spre antreprenoriat propun ocazii noi și interesante pentru adulții în vârstă, permițându-le să își folosească abilitățile, contactele și experiența în scopuri de afaceri, acțiunile dumnealor având, implicit, un impact social pozitiv.

Video prezentare  ⇨⡷⡷⡷ Smart Ageing Prize 2020

AAL Programme este un program de finanțare care își propune să faciliteze o calitate mai bună a vieții pentru persoanele în vârstă și să consolideze oportunitățile industriale în domeniul tehnologiei și inovației  al îmbătrânirii active.

Nesta este o organizație care susține inovații pentru binele comun. Echilibrează distorsiunile care determină investiții prea mari în inovație, fie spre scopuri dăunătoare sau banale. În schimb, dezvoltă noi idei care abordează provocările cu care se confruntă societatea și schimbă lumea în bine.