Însoțitori pentru bătrâni – Timișoara

Susținem eforturile persoanei dvs. dragi de a-și menține un stil de viață activ și implicat.

Însoțitori pentru bătrâni - Timișoara

Ce sunt serviciile de însoțire pentru bătrâni?

Prin serviciile de Vizite în oraș, ajutăm persoanele în vârstă să își păstreze un stil de viață activ și implicat și însoțim persoanele dvs. dragi la controalele medicale, plimbări sau întâlniri ce au loc în oraș. Partenerii noștri se vor asigura că acestea sunt în siguranță, că se simt bine și în putere, de la începutul vizitei până la încheierea acesteia.

Acest serviciu nu se adresează numai persoanelor vârstnice, ci și persoanelor cu dizabilități ori cu un anumit grad de handicap, în cazul în care nu pot face singure aceste activități. Suntem conștienți că, din păcate pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Timișoara anului 2019 nu este spațiul în care acestea se pot deplasa ușor, motiv pentru care acest serviciu vă poate fi de mare folos atât dvs., cât și persoanei dragi.

De ce e nevoie de însoțitor pentru bătrâni la vizite în oraș?

Pentru persoanele în vârstă, deplasările în oraș pot însemna un efort fizic destul de mare, iar vremea rece sau ploaia îngreunează și mai mult ieșirile în oraș, crescând astfel și riscul de alunecare ori accidentare. Rolul însoțitorului pentru bătrâni este acela de a le fi alături și de a le oferi sprijin atunci când aceștia au nevoie să ajungă în diferite locuri, fie că este vorba despre cabinetul medical, despre o plimbare în parc sau despre un spectacol.

Suntem conștienți că efectele unei vieți active, în care persoana dvs. dragă se bucură de ieșirile în aer liber, sunt pozitive tocmai pentru că o ajută să aibă o stare de spirit bună și de siguranță, motiv pentru care ne-am gândit la acest serviciu.

Ce includ serviciile de însoțire pentru bătrâni și cum se desfășoară?

Partenerii noștri vor însoți persoana dragă dvs. la întâlnirile în oraș, cum ar fi:

- controalele medicale, programările la diferite clinici, laboratoare;

- o ieșire la cofetăria preferată;

- plimbări în parc, cu sau fără animal de companie:

- vizitarea unor prieteni sau rude;

- participarea la evenimente sportive sau de relaxare, dar nu de performanță;

- vizionarea unei piese de teatru sau a unui film;

- mersul la cumpărături pentru obiecte uzuale și ușor de dus, precum articole vestimentare;

Partenerul nostru va veni la domiciliul persoanei în vârstă, o va însoți la activitățile din oraș și o va aștepta unde este nevoie, după care o va conduce înapoi acasă.

Persoana dragă sau dvs. alegeți drumul și mijloacele de transport pentru a ajunge la adresa vizitei, iar partenerii noștri se vor asigura că deplasarea se va face în siguranță, fie că vorbim despre taxi ori despre mijloace de transport în comun.

Ce activități nu fac parte din serviciul de însoțire?

Partenerii noștri nu vor:

✗ Organiza activități de relaxare dedicate persoanelor vârstnice;

✗ Transporta persoana dragă dintr-un punct în altul cu mașina proprie. Pentru acest serviciu, vă rugăm să apelați la o firmă de transport;

✗ Plăti biletele de transport sau costul activităților în oraș (de exemplu, prăjitura aleasă de bunica dvs.). Am aprecia dacă persoana dragă ar plăti costul acestor cheltuieli;

Cât costă însoțirea bătrânilor?

Serviciile noastre au un preț pe de 30 lei pe oră.

Pentru vizite mai lungi, aveți opțiunea unui pachet de 8h la 150 lei per vizită.

Serviciile de îngrijire pot fi combinate conform preferinței dvs. (ex. 2 ore curățenie + 2 ore însoțire în oraș).

Cât durează o vizită în oraș?

Durata unei vizite este foarte diferită de la o activitate la alta. O vizită la doctor poate dura aproape două ore, dacă a fost programată dinainte. O oră ar putea fi suficientă pentru o plimbare în parcul din apropiere. Însoțirea la un spectacol de teatru ar putea dura chiar și trei ore.

Am aprecia mult, atât noi, cât și partenerii noștri, dacă ați lua în calcul durata activității (spre exemplu, spectacolul de teatru poate dura două ore) și timpul necesar colaboratorului nostru să ajungă de la locuința părinților ori a bunicilor până la adresa dorită, și înapoi.

Partenerul nostru va acoperi cerințele în limita timpului cerut de dvs.

Cum rezerv o vizită de însoțire pentru bătrâni?

- Descărcați aplicația mobilă The Care Hub pentru a rezerva și monitoriza vizitele de îngrijire dorite.

- Sau trimiteți-ne detalii despre vizita dorită folosind butonul „Rezervați” din colțul dreapta sus a fiecărei pagini.

Când și cum plătesc o vizită de însoțire pentru bătrâni?

- Plătiți sigur și rapid direct din aplicația mobilă The Care Hub;

- Sau prin transfer bancar în contul The Care Hub SRL, IBAN RO65INGB0000999908642150 (RON);

- Sau online în contul The Care Hub deschis pe platforma Netopia mobilPay;

Noi, The Care Hub, vom păstra suma de bani până când vizita va avea loc și vom plăti partenerii doar după ce ne veți confirma că sunteți mulțumit de calitatea serviciilor.

Dacă doriţi să oferiţi partenerului o plată suplimentară pentru efortul depus sau pentru timpul petrecut în plus pentru serviciul ales de dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi pentru a emite factura. Plăţile fără factură sunt ilegale și am aprecia dacă nu le-ați încuraja, pentru bunul mers al colaborării.

Cum pot modifica o vizită?

Dacă doriți să modificați anumite detalii ale unei vizite deja rezervate, vă rugăm să ne scrieți din timp (cel puțin cu 48 de ore înainte de începerea vizitei), iar noi îi vom comunica imediat partenerului acest fapt.

În cazul în care acesta este de acord cu modificările vizitei, vă vom confirma detaliile prin email.

Dacă partenerul nu poate accepta modificările dorite de dvs., vă vom anunța, iar dvs. veți putea alege să colaborați cu un alt partener disponibil la timpul și ora dorite de dvs. sau să anulați vizita. Anulările făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea vizitei nu sunt penalizate (pentru detalii, vă rugăm să citiți politica de Modificare și Anulare vizite).