Companie pentru vârstnici – Timișoara

Ne asigurăm că persoana dvs. dragă este în siguranță și primește atenția cuvenită pentru a menține o stare generală de bine.

Companie pentru vârstnici - Timișoara

Ce sunt serviciile de companie pentru bătrâni?

Prin serviciile de companie pentru persoane vârstnice ne asigurăm că părinții sau bunicii dvs. sunt în siguranță și că primesc atenția necesară, astfel încât să se bucure de o stare generală de bine. De asemenea, aceste servicii pot fi dedicate inclusiv persoanelor cu dizabilități ori a celor cu un anumit grad de handicap, indiferent de vârstă.

De ce au nevoie bătrânii de companie?

Întâlnirea și comunicarea cu alte persoane sunt necesare pentru menținerea unei stări generale de bine. Pentru că, odată cu înaintarea în vârstă, pot apărea probleme de mobilitate, sentimentul de singurătate poate fi simțit de către omul drag, având efecte reale și negative asupra sănătății – creșterea nivelului de stres, probleme cu somnul ori risc crescut de infarct, atac cerebral în cazul persoanelor singure.

De multe ori, dvs., ca membri ai familiei, locuiți departe sau sunteți ocupați cu lucrul ori cu familia proprie, ajungând astfel să nu mai aveți suficient timp pe care să îl petreceți cu părinții sau cu bunicii. Astfel, serviciile de îngrijire a bătrânilor la domiciliu vă pot fi de un real folos, atât dvs., cât și celor dragi, atunci când aveți nevoie.

Puteți să apelați la ajutorul partenerilor noștri. Dumnealor sunt oameni recent pensionați și apropiați ca vârstă și interese de părinții sau de bunicii dvs. și își doresc să aibă o viață activă după pensie, ajutând alți oameni.

Ce includ serviciile de companie pentru persoane în vârstă?

Ne asigurăm că persoanele dragi dvs. petrec timp de calitate, făcând activități în compania unor persoane calde care le tratează cu respect și atenție. Partenerii noștrii pot purta conversații despre evenimente curente într-o manieră politicoasă sau pot participa la activități care mențin mintea activă:

Ne asigurăm că persoanele dragi dvs. petrec timp de calitate, luând parte la activități plăcute în compania unor persoane calde, care le tratează cu respect și atenție. Partenerii noștri pot purta conversații despre ultimele evenimente sociale din Timișoara și nu numai, într-un mod cât mai politicos sau pot participa la acțiuni care au scopul de a menține mintea activă:

- Vizite de verificare a stării generale a persoanei în vârstă, atunci când dvs. sunteți plecați în concediu;

- Deplasarea în interiorul locuinței sau scurte plimbări în apropiere (în curte, în fața blocului);

- Conversații pe teme de interes comun pentru persoana dragă (prezentarea noutăților, discuții despre cărți, evenimente sau alte subiecte, dezbateri politicoase pe diferite informații sau chiar ascultarea unor povești de viață);

- Citirea unei cărți cu voce tare;

- Derularea unor activități care mențin mintea activă (spre exemplu, jocul de table, de șah) sau a celor creative, precum pictatul;

Cum se desfășoară serviciile de companie pentru persoane în vârstă?

- Partenerul nostru va veni la domiciliul persoanei dragi dvs.;

- Activitățile care vor avea loc vor fi stabilite în funcție de nevoile și de interesele persoanei în vârstă, precum și de recomandările dvs.;

- Noi respectăm în egală măsură atât persoanele dragi dvs., dar și pe colaboratorii noștri. Aceștia au opțiunea, dar nu și obligația de a participa la anumite activități (de exemplu, nu li se poate cere să cânte, dacă dumnealor nu doresc);

Ce activități nu fac parte din serviciul de companie?

Partenerii noștri nu vor:

✗ Găti, spăla, face curățenie sau cumpărături. Puteți cere oricând aceste servicii (Curățenie Ușoară, Cumpărături și Plăți etc.) ca servicii separate;

✗ Oferi sfaturi profesionale (consultanță, terapie etc.), indiferent de domeniu – de exemplu, sfaturi pentru sănătatea fizică sau psihică, pentru decorațiuni interioare, pentru organizarea de evenimente etc.;

✗ Face gimnastică de recuperare sau alte activități care necesită pregătire specială (kinetoterapie etc.);

Cât costă serviciile de companie pentru persoane vârstnice?

Serviciile noastre au un preț pe oră:

- 25 lei/oră – dacă nu doriți același partener (ex. vizite ocazionale);

- 30 lei/oră – dacă doriți același partener, de fiecare dată (ex. vizite săptămânale);

Serviciile de îngrijire pot fi combinate conform preferinței dvs. (ex. 1 oră cumpărături + 1 oră companie).

Cât durează o vizită de companie?

Durata unei vizite depinde de dvs. și de dorințele persoanei îngrijite, atâta vreme cât rezervați cel puțin o oră. Partenerul nostru va acoperi cerințele în limita timpului cerut de dvs.

Cum rezerv o vizită de companie pentru bătrâni?

Puteți rezerva o vizită apăsând butonul: “Mă interesează” de pe pagină:

- Cereți vizite de cel puțin o oră;

- Selectați serviciul “Companie”;

- Solicitați o vizită cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea acesteia;

- Stabiliți dvs. data, ora și locul. Dacă data și ora sunt flexibile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru;

- Gândiți-vă la timpul necesar vizitei. Partenerul nostru va acoperi cerințele în limita acestui timp;

Când și cum plătesc o vizită de companie pentru bătrâni?

- Vă vom trimite factura prin email;

- Achitați vizita cu 48 de ore înainte de începerea ei;

- Plătiți prin transfer bancar;

Noi, The Care Hub, vom păstra suma de bani până când vizita va avea loc și vom plăti partenerii doar după ce ne veți confirma că sunteți mulțumit de calitatea serviciilor.

Dacă doriţi să oferiţi partenerului o plată suplimentară pentru efortul depus sau pentru timpul petrecut în plus pentru serviciul ales de dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi pentru a emite factura. Plăţile fără factură sunt ilegale și am aprecia dacă nu le-ați încuraja, pentru bunul mers al colaborării.

Cum pot modifica o vizită?

Dacă doriți să modificați anumite detalii ale unei vizite deja rezervate, vă rugăm să ne scrieți din timp (cel puțin cu 48 de ore înainte de începerea vizitei), iar noi îi vom comunica imediat partenerului acest fapt.

În cazul în care acesta este de acord cu modificările vizitei, vă vom confirma detaliile prin email.

Dacă partenerul nu poate accepta modificările dorite de dvs., vă vom anunța, iar dvs. veți putea alege să colaborați cu un alt partener disponibil la timpul și ora dorite de dvs. sau să anulați vizita. Anulările făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea vizitei nu sunt penalizate (pentru detalii, vă rugăm să citiți politica de Modificare și Anulare vizite).