Îngrijire bătrâni la domiciliu - Timișoara

Când independența persoanelor dragi scade datorită vârstei înaintate, serviciile de îngrijire la domiciliu le oferă sprijinul necesar pentru a-și menține o calitate ridicată a vieții.
SERVICII
Ajutați-i pe cei dragi să își păstreze demnitatea și calitatea vieții oferindu-le sprijin atunci când autonomia lor începe să fie afectată de înaintarea în vârstă.

Verificăm siguranța și starea generală a persoanei
îngrijite.

Mai multe detalii

Asigurăm un mediu sănătos și îngrijit prin curățarea zonelor folosite frecvent.

Mai multe detalii

Însoțim persoana îngrijită la deplasări în afara domiciliului, în funcție de nevoi.

Mai multe detalii

Preluăm grijile recurente pentru ca persoana îngrijită să aibă tot ce îi este necesar.

Mai multe detalii

Pregătim masa adaptată nevoilor persoanei îngrijite și o ajutăm să mănânce.

Mai multe detalii

Contribuim la menținerea unui aspect curat și îngrijit, în funcție de nevoile fiecăruia.

Mai multe detalii

Despre The Care Hub și îngrijirea bătrânilor la domiciliu

Ce înseamnă servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu?

Serviciile de îngrijire bătrâni la domiciliu includ activități adaptate nevoilor persoanei în vârstă, menite să mențină o calitate ridicată a vieții acesteia.

Cu vârsta, persoana dragă va avea nevoie să fie ajutată în activitățile zilnice – curățenia locuinței, efectuarea de plăți sau cumpărături, mersul la doctor sau plimbări, hrănirea și menținerea igienei personale (îmbrăcat, îmbăiere, tuns sau bărbierit etc.), luarea medicamentelor etc. De asemenea, confortul său emoțional este important, iar timpul petrecut cu o altă persoană, povestind despre întâmplările zilnice, ajută persoanele în vârstă să nu se simtă singure, mai ales când familia este departe.

Îngrijirea la domiciliu poate include și activități de asistență medicală, furnizate de personal calificat (asistente medicale sau doctori).Vedeți aici detalii despre serviciile de îngrijire medicala la domiciliu furnizate de specialiști din comunitatea The Care Hub.

Când și pentru cine sunt recomandate serviciile de îngrijire bătrâni la domiciliu?

Aceste servicii sunt necesare atunci când independența persoanelor dragi scade datorită vârstei înaintate, afectându-le calitatea vieții de zi cu zi și sunt recomandate persoanelor în vârstă, atunci când suportul familiei nu este suficient pentru a le asigura o viață așa cum își doresc.

Utilizarea serviciilor de îngrijire bătrâni la domiciliu vă ajută pe dvs., membri ai familiei, să oferiți ajutorul necesar persoanelor dragi atunci când plecați în vacanță, sunteți ocupați, locuiți departe, sau când doriți să vă petreceți timp cu părinții și bunicii dvs. în alte moduri decât făcând curățenie sau cumpărături pentru dumnealor. În plus, pe lângă serviciile de îngrijire, partenerii noștri acoperă și partea de menaj pentru bătrâni ori pe cea a cumpărăturilor și a plăților.

Ce tipuri de servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu puteți oferi?

The Care Hub oferă acces la șase servicii, în funcție de nevoile și de cerințele persoanelor în vârstă:

  • 1) Curățenie ușoară. Asigurăm persoanei dragi un mediu sănătos și îngrijit prin aspirarea covoarelor și spălatul podelelor, curățarea zonelor folosite des în baie și bucătărie, șters praful, spălatul, călcatul și aranjatul hainelor sau a lenjeriei de pat, spălatul vaselor folosite în cursul zilei, aruncarea gunoiului, organizarea obiectelor ușoare, îngrijirea plantelor.
  • 2) Igienă personală. Contribuim la păstrarea unui aspect dichisit, ajutând persoana în vârstă la spălat pe corp, pe cap, pe dinți, bărbierit, tăiat și pilit unghii etc., pieptănat și aranjat părul într-un mod simplu, ajutor în alegerea hainelor și la îmbrăcat, precum și susținere pentru mersul la toaletă, dacă este necesar.
  • 3) Cumpărături și plăți. Preluăm grijile zilnice pentru ca dvs. și persoana dragă să petreceți timp de calitate împreună. Ne spuneți de ce anume aveți nevoie, cu indicații cât mai clare, iar partenerul nostru rezolvă problema, fie că este vorba de cumpărături, plata unor facturi, preluarea rețetei de la farmacie sau predarea și ridicarea unor colete ușoare de la poștă.
  • 4) Pregătirea mesei. Pregătim masa adaptată preferințelor persoanei dragi și o ajutăm la hrănire, conform indicațiilor dvs. sau ale acesteia, folosind alimentele cumpărate deja sau care se găsesc la domiciliu.
  • 5) Vizite în oraș. Sprijinim un stil de viață activ însoțind persoana dragă în timpul unor activități în afara domiciliului, cum ar fi controalele medicale, plimbările în parc, vizitarea prietenilor, vizionarea unui spectacol, cumpărături pentru înnoirea garderobei sau mersul la cofetăria preferată.
  • 6) Companie. Verificăm siguranța și starea generală a persoanei dragi, asigurându-vă că participă la activități plăcute și relaxante în compania unor oameni calzi calde care o tratează cu respect și atenție deosebită.
NOUTĂȚI
diabet zaharat glicemie
+
Diabetul zaharat: diagnostic, simptome, tratament

Numit și diabet mellitus, diabetul zaharat face parte din categoria bolilor endocrine, fiind, de altfel, și cea mai frecventă dintre acestea. Numărul persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat este în continuă creștere, fiind estimat că, la nivel mondial, în anul 2011, aproximativ 347 de milioane de oameni sufereau de diabet, un număr aproape dublu față de […]

Autor: Roxana Balintoni  |   Publicat: 23 septembrie 2021
+
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și care sunt elementele cheie ale […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
+
Ateroscleroza: cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Ateroscleroza este o subțiere a arterelor, cauzată de acumularea de aterom – plăci de colesterol. Această acumulare de colesterol, dar și de grăsimi sau calciu, poate afecta orice arteră a corpului, inclusiv pe cele din zona inimii, a rinichilor sau a picioarelor. Ateroscleroza este o formă de arterioscleroză, o serie de afecțiuni ce presupun rigidizarea […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 4 iunie 2021