Testimoniale

Vă mulțumim pentru îngrijirea și atenția acordate mamei mele, cu mult profesionalism, de către doamna asistentă.

DNA MIHAELA, ROMÂNIA
Clientă din 2021

Recomand cu toată încrederea aceste servicii pentru persoanele cu dizabilități .Vă mulțumesc pentru eficiența și respectul cu care am fost tratată de îngrijitorii The Care Hub!

DNA ALINA, ROMÂNIA
Clientă din 2019

Mulțumesc pentru serviciile de calitate, promptitudinea, grija, dar mai ales pentru empatia și omenia de care ați dat dovadă în îngrijirea mamei mele!

DNA SIMONA, ROMÂNIA
Clientă în 2019

Prin serviciile dvs. și grija cu care le executați, ați adus multă liniște și stabilitate pentru mine și mama mea, și asta a făcut anul acesta dificil mult mai ușor de traversat.

DNA IOANA, SUA
CLIENTĂ DIN 2019

Doresc să îmi exprim nu doar mulțumirea, dar și bucuria ce o am în suflet având siguranța că mama este îngrijită cu multă compasiune, înțelegere și respect.

Dna Emilia, Canada
Clientă din 2020

Colaborarea cu The Care Hub îmi oferă noi și noi experiențe de viață prin care îmi întrețin activitatea mentală, motivul și ocazia de a evita sedentarismul și însingurarea.

DNA AURICA, ROMÂNIA
PARTENERĂ DIN 2019

The Care Hub îmi oferă un venit suplimentar lângă pensie cu un program lejer și siguranță. Îmi place să ajut persoanele care au nevoie de sprijinul nostru.

DNA EMMA, ROMÂNIA
PARTENERĂ DIN 2019

Am colaborat foarte bine cu The Care Hub, îngrijirea beneficiarilor este răsplătită cu mulțumiri și respect, și bineînțeles sunt mulțumită de remunerația primită.

DNA VALENTINA, ROMÂNIA
PARTENERĂ DIN 2020

Îmi oferă socializare și faptul că pot să ajut oameni. Sunteți o firma care are grija de oameni. Vă doresc să puteți să continuați.

DNA MARIANA, ROMÂNIA
PARTENERĂ DIN 2018

Colaborarea cu The Care Hub îmi oferă siguranța, seriozitate, încredere. Am ceva de făcut, mă menține activă.

DNA MARIA, ROMÂNIA
PARTENERĂ DIN 2018

Cum credeți că v-ar descrie în câteva cuvinte cei care vă cunosc?

Nu știu. Cred că sunt o persoană bună la suflet, care ajută întotdeauna cât poate. Sunt foarte credincioasă, iar frații mei de credință au o părere bună despre mine pentru că mă știu de mult timp. Sunt văduvă de ani buni și în tot acest timp am căutat să îmi văd de familie și să îmi cresc cei doi băieți minunați pe care îi am. Am trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, chiar și acum trec, pentru că am probleme de sănătate, dar cu ajutorul lui Dumnezeu merg mai departe.

Dna. Maria C. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Ce apreciați la vizitele partenerei The Care Hub?

O iubesc mult pe dna P. (partenera The Care Hub) și aș vrea să vină în continuare la mine. Este un om foarte corect, că nici o cafea nu acceptă de la mine. Este foarte atentă și mă simt foarte bine atunci ajunge la mine pentru că este un om deosebit. Știu că are doi copii deosebiți și îmi place mult să stau la povești cu dumneaei. Tare aș vrea să nu îmi mai spună doamnă pentru că eu nu sunt o doamnă, sunt doar o femeie bolnavă.

Dna. Maria C. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Care este cel mai important aspect pe care l-ați învățat pe parcursul vieții?

Am învățat că întotdeauna binele pe care îl faci pentru ceilalți se întoarce înapoi, așa că acum mă bucur și eu de ajutor, la rândul meu. Chiar și acum încerc să fac tot ce pot pentru cei cărora le este mai greu decât îmi este mie. Sunt foarte recunoscătoare oamenilor care sunt în preajma mea și care mă ajută.

Dna. Maria C. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Ce mesaj ați transmite celor care susțin Campania „Pentru Bunici Singuri”?

Să nu înceteze să ajute bătrânii, să le dea Dumnezeu multă sănătate și să știe că ajutorul lor este important. Nu toți bătrânii au familia aproape și le este greu din această cauză. Le mulțumesc și îi rog să continue să susțină Campania și să îi țină Dumnezeu sănătoși. Oare am zis bine?

Dna. Maria C. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Cum credeți că v-ar descrie în câteva cuvinte cei care vă cunosc?

Cred că ar spune că sunt o femeie căreia îi place curățenia în primul rând, în al doilea rând, că nu am fost niciodată capabilă să port dușmănie cuiva, nu mă cert, nu am pretenții. Mereu dacă am putut să ajut omul, mai bine mă lăsam pe mine ultima. De când am început să am probleme de sănătate și a trebuit să fiu operată de patru ori, am învățat să mă descurc singură, să caut, să sun la cine aveam nevoie când era cazul și niciodată nu m-am lăsat. Chiar dacă îmi este foarte greu uneori să mă deplasez, tot am găsit căi cumva să mă îngrijesc, să îmi fac curățenie, să mă sprijin pe mine însămi, dar și pe alții, așa cum am putut.

Dna. Rodica S. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Ce apreciați la vizitele partenerelor The Care Hub?

Am numai felicitări și doar lucruri bune de spus, atât despre doamne, cât și despre firma dvs. Nu știu ce făceam fără dumnealor, pentru că nu suport să nu mă spăl regulat. Au venit să mă ajute cu igiena corporală, dar și cu menajul. Au venit în vizită, m-au întrebat ce probleme sunt, ce este de făcut, le-a păsat de starea mea. Fiind operată de mai multe ori, îmi este foarte greu să mă spăl de una singură, iar doamnele Aurica și Mihaela (partenerele The Care Hub) au avut răbdare, au știut cum să mă ghideze, au glumit cu mine și am râs toate, deci am avut o stare foarte bună. Sunt profesioniste în adevăratul sens al cuvântului, jos pălăria pentru tot ceea ce faceți împreună!

Dna. Rodica S. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Ce mesaj ați transmite celor care susțin Campania „Pentru Bunici Singuri”?

Cine cunoaște persoane care chiar au nevoie de un sprijin, să vă dea telefoane și să vă roage să îi ajutați. Este mare lucru ceea ce faceți, iar cei care pot să plătească ore pentru alții, să o facă, chiar și 1 leu contează pentru mulți. Și eu la rândul meu când am putut, am mai donat pentru binele altora, fie că erau bani, obiecte, mâncare, nu contează. Știți vorba aceea, fie că ai sau n-ai, cu o mână dacă dai, Dumnezeu te ajută cu două.

Dna. Rodica S. – beneficiară a Campaniei „Pentru Bunici Singuri”

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și TimișoaraOferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!