Consultatie medicala la domiciliu

Cum se desfasoara un consult medical la domiciliu

În funcție de nevoia medicală a fiecărui pacient, The Care Hub va trimite la domiciliul acestuia un medic specializat pe tipul de afecțiune ce îl preocupă pe pacient. Medicii parteneri The Care Hub sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.

Consultul medical cuprinde următorii pași:
- Câteva întrebări privind istoricul afecțiunii dumneavoastră – Care este motivul solicitării consultului medical? Ce s-a întamplat? De cât timp aveți aceste simptome ? În ce circumstanțe ați simțit că a apărut această stare ? Cum se manifestă? etc.
- Istoricul dvs. medical – Cu ce boli vă mai cunoașteți? Ce stil de viață aveți? Ce tratament medicamentos urmați? etc.
- Examenul obiectiv (în funcție de afecțiune) – medicul vă consultă prin inspecție, palpare, ascultație, exemplu: se uită la o umflătură pentru a-i determina caracteristicile (localizarea, dimensiunea, culoarea etc. ); vă ascultă pulmonar și cardiac cu ajutorul stetoscopului; vi se verifică reflexele etc.
- Măsurarea diferiților parametri – tensiunea arterială, pulsul, saturația sângelui, temperatură, frecvență respiratorie.
- Stabilirea diagnosticului pe baza consultului. Medicul vă poate recomanda și efectuarea unor explorări suplimentare ( computer tomograf, radiografie, EKG etc.) sau un consult medical suplimentar de la o altă specialitate, un tratament medicamentos etc.
- În cazul unei urgențe medicale, medicul ce vine la dvs să vă consulte vă poate îndruma către serviciul de urgențe ( Unitatea de Primiri Urgențe de care aparțineți).

De ce sa apelezi la Thecarehub pentru consultul medical la domiciliu

Consultul medical la domiciliu vă permite să fiți acasă, într-un cadru confortabil și familiar, mai degrabă decât într-un cabinet specializat și să beneficiați de un consult de cea mai bună calitate efectuat de medici cu experiență.

De ce să lucrați cu noi?

Pentru că împreună construim comunități de încredere, pentru toate vârstele.

Ce înseamnă mai exact? Alegând să lucrați cu noi, sprijiniți asistentele medicale din comunitate să aibă un venit suplimentar și o viață decentă. Multe dintre ele sunt în vârstă, chiar pensionate, deoarece încurajăm oamenii să continue să lucreze și să fie activi și după pensie și îi sprijinim să facă acest lucru în mod legal și în siguranță.
Avantajele The Care Hub
♡ De încredere

Lucrăm doar cu psihologi calificați și cu experiență, verificați riguros | The Care Hub este avizat ca furnizor de îngrijiri medicale la domiciliu de către DSP Timiș și în curs de acreditare cu Ministerul Sănătății

♡ De calitate

Avem o medie a evaluărilor de 4.8* din 5.0* din partea celor 220+ de familii pe care le-am sprijinit din 2019 | Citiți recenziile publice aici.

♡ De oriunde

Puteți rezerva o vizită la domiciliu de la distanță pentru cei dragi: descărcați aplicația The Care Hub și cereți vizita - de restul ne ocupăm noi | Monitorizați în timp real începerea și finalizarea vizitelor și verificați profilele asistentelor medicale alocate, evaluările și recenziile primite | Plătiți în siguranță.

Care este pretul consultului medical la domiciliu

Prețul unui consult medical general este 300 lei, iar consultul medical de specialitate este 350 lei.

Consultul medical general include:
- Discuția dintre dvs și medic legat de starea dvs. actuală de sănătate, istoricul dvs. medical, etc
- Examenul obiectiv general,
- Măsurarea diferiților parametri fiziologici (puls, tensiune, saturație)
- Stabilirea unui diagnostic
- Recomandarea unui tratament sau altor investigații ajutătoare.

Consultul medical de specialitate include:
- Discuția dintre dvs și medic legat de starea dvs. actuală de sănătate, istoricul dvs. medical, etc
- Examenul obiectiv general,
- Consultul specific patologiei dvs. (ex. chirurgie, neurologie, etc)
- Măsurarea diferiților parametri fiziologici (puls, tensiune, saturație)
- Stabilirea unui diagnostic
- Recomandarea unui tratament sau altor investigații ajutătoare.

Cum poti solicita Consultul medical la domiciliu

Aplicație mobilă | Puteți solicita servicii la domiciliu simplu și rapid descărcând gratuit aplicația The Care Hub din App Store (dacă aveți iPhone), Google Play (dacă aveți telefon Android). După ce vă faceți cont, veți putea selecta serviciile, ziua și ora dorită și plăti în siguranță iar noi vom aloca asistenta medicală potrivită și vom confirma vizita!

Formular rezervare | Ne puteți cere o ofertă și folosind formularul de rezervare iar noi vom reveni cu o confirmare în maxim 48h precum și cu detaliile de plată.

Rezervare telefonică | Pentru cei dintre dvs. care preferă telefonul, așteptăm să ne sunați la 0373 800 190 pentru a ne spune adresa precum și ziua și ora dorită. De îndată ce vom găsi asistenta medicală potrivită vom confirma și vă vom trimite detaliile de plată.
Doriți mai multe detalii despre serviciile The Care Hub?
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu Termenii și condițiile și Politica de Confidențialitate a site-ului.
În momentul actual oferim consultații medicale în București, Cluj și Timișoara.
Partenerii The Care Hub care vor veni acasă la dvs. sau la cei dragi sunt psihologi certificați și cu experiență, pe care i-am primi cu drag în propria casă.
Deoarece siguranța dvs. și a celor dragi este esențială, noi intervievăm fiecare psiholog (2 dintre colegii noștri participă la interviu), cerem și verificăm adeverința medicală, certificatul de integritate comportamentală, avizul de liberă practică și (la nevoie) referințe.
Vă recomandăm să apelați la un consult medical în momentul în care sesizați alterări în starea dvs. actuală de sănătate.
Consultul medical oferită de echipa de medici The Care Hub este personalizată în funcție de persoană si de situație, astfel numărul de ședințe poate varia. Pentru anumiți pacienți un singur consult este suficient, iar pentru alții este necesară o monitorizare a stării de sănătate.
Articole recomandate
Ce presupun și care sunt avantajele îngrijirilor paliative la domiciliu?

Îngrijirile paliative la domiciliu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Acestea se adresează persoanelor diagnosticate cu afecțiuni a căror gestionare medicală implică mult efort. De cele mai multe ori, îngrijirile paliative la domiciliu sunt adresate persoanelor în vârstă, care necesită sprijin nu doar în ameliorarea simptomelor, […]

Autor: Cristina Cercel  |   Publicat: 6 octombrie 2022
hernia de disc durere lombara
Hernia de disc: simptome, tratament și recuperare

Durerile de spate reprezintă un simptom foarte des întâlnit, îndeosebi la vârste mai înaintate, deși, în zilele noastre, și tinerii încep să se confrunte cu această problemă tot mai des. De obicei, tindem să ignorăm durerile cervicale sau lombare, punându-le pe seama oboselii, însă, uneori, aceste dureri de spate pot […]

Autor:   |   Publicat: 3 decembrie 2021
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Totul despre depresia la bătrâni: cauze, simptome, sfaturi

Depresia, dușmanul nevăzut al bunicilor noștri. Cum le putem fi alături. Imaginea bunicilor noștri trezește în fiecare dintre noi un sentiment plăcut de „acasă” și, fără îndoială, dumnealor au sădit în noi valori umane pe care le ducem mai departe, pe măsură ce ne trăim propriile vieți. În virtutea acestei […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 6 mai 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și TimișoaraOferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!