Recoltare probe pentru analize

Ce presupune recoltarea de probe pentru analize la domiciliu

Analizele de sânge au o gamă largă de utilizări și reprezintă unul dintre cele mai frecvente tipuri de teste medicale.

De exemplu, o analiză de sânge poate fi folosită pentru:

✓ a vă evalua starea generală de sănătate
✓ a verifica dacă aveți o infecție
✓ a vedea cât de bine funcționează anumite organe, cum ar fi ficatul și rinichii
✓ depistarea anumitor afecțiuni genetice

Analiza de sânge presupune, de obicei, recoltarea unei probe de sânge din brațul dumneavoastră. Brațul este o parte convenabilă a corpului pentru a fi folosită, deoarece poate fi ușor de descoperit. Locul obișnuit de unde se recoltează o probă este partea interioară a cotului sau a încheieturii mâinii, unde venele sunt relativ aproape de suprafață.

Probele de sânge de la copii sunt adesea recoltate de pe dosul mâinii. Pielea acestora poate fi amorțită cu un spray sau o cremă specială înainte de recoltarea probei.

Cum se face recoltarea?

1. Asistenta medicală vă va pune un garou (o bandă strânsă) în jurul brațului superior. Aceasta strânge brațul, încetinind temporar fluxul de sânge și provocând umflarea venei, facilitând recoltarea probei.
2. Înainte de recoltarea probei, asistenta va curăța zona de piele cu un șervețel antiseptic.
3. Asistenta va introduce un ac atașat la o seringă sau la un recipient special în venă. Seringa este folosită pentru a recolta mostra din sângele dumneavoastră. Este posibil să simțiți o ușoară senzație de înțepătură sau zgârietură în momentul în care se introduce acul, dar nu ar trebui să fie dureros. Dacă nu vă plac acele și sângele, spuneți acest lucru asistentei pentru ca aceasta să vă facă să vă simțiți mai confortabil.
4. După ce proba a fost recoltată, asistenta va elibera garoul și va scoate acul. Va aplica presiune pe piele timp de câteva minute cu ajutorul unui tampon de vată. Se poate pune un plasture pe locul înțepăturii pentru a o menține curată.

În timpul recoltării, se extrage doar o cantitate mică de sânge, așa că nu ar trebui să simțiți efecte secundare semnificative.
Cu toate acestea, unele persoane se simt amețite și leșinate în timpul și după recoltare. Dacă vi s-a întâmplat acest lucru în trecut, spuneți-i asistentei care efectuează recoltarea pentru ca aceasta să fie conștientă și să vă poată ajuta să vă simțiți mai confortabil.
După recoltare, este posibil să aveți o mică vânătaie în locul în care a intrat acul. Vânătăile pot fi dureroase, dar de obicei sunt inofensive și dispar în următoarele câteva zile.

După efectuarea recoltării

Asistenta medicală va duce probele recoltate la laboratorul de analize medicale preferat de dvs. (sau la cel mai apropiat).

Primirea rezultatelor

Vă vom anunța când analizele dvs. sunt gata și veți putea să vizualizati rezultatele folosind codul de acces și codul de probă pe care vi-l vom trimite.

De ce sa apelezi la TheCareHub pentru recoltare de probe pentru analize

Serviciul de recoltare a probelor pentru analize la domiciliu vă permite să rămâneți acasă, într-un cadru confortabil și familiar, și să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate efectuate de personal medical specializat. Noi vom duce probele recoltate la laboratoarele specializate, asigurând o prelucrare rapidă și de o calitate excepțională!

De ce să lucrați cu noi?

Pentru că împreună construim comunități de încredere, pentru toate vârstele.

Ce înseamnă mai exact? Alegând să lucrați cu noi, sprijiniți asistentele medicale din comunitate să aibă un venit suplimentar și o viață decentă. Multe dintre ele sunt în vârstă, chiar pensionate, deoarece încurajăm oamenii să continue să lucreze și să fie activi și după pensie și îi sprijinim să facă acest lucru în mod legal și în siguranță.
Avantajele The Care Hub
♡ De încredere

Lucrăm doar cu asistente calificate și cu experiență, verificate riguros | Colaborăm cu rețeaua de sănătate Regina Maria pentru efectuarea analizelor| Medicul din echipa The Care Hub, este întotdeauna disponibil, pentru a evita orice complicații| The Care Hub este avizat ca furnizor de îngrijiri medicale la domiciliu de către DSP Timiș și în curs de acreditare cu Ministerul Sănătății

♡ De calitate

Avem o medie a evaluărilor de 4.8* din 5.0* din partea celor 220+ de familii pe care le-am sprijinit din 2019 | Citiți recenziile publice aici.

♡ De oriunde

Puteți rezerva o vizită la domiciliu de la distanță pentru cei dragi: descărcați aplicația The Care Hub și cereți vizita - de restul ne ocupăm noi | Monitorizați în timp real începerea și finalizarea vizitelor și verificați profilele asistentelor medicale alocate, evaluările și recenziile primite | Plătiți în siguranță.

Care este pretul pentru recoltarea probe pentru analize la domiciliu

Prețul recoltării analizelor include manopera (munca asistentei medicale) plus prețul analizelor propriu zise.

Recoltare coproculturi sau uroculturi - 75 lei

Recoltare produse provenite din colecții purulente - 100 lei

Recoltare exudat faringian sau nazal - 100 lei

Recoltare probe sânge - 130 lei

Pentru tarifele privind analizele propriu zise, puteți verifica lista de prețuri oferite de rețeaua de sănătate Regina Maria: www.reginamaria.ro/analize-de-laborator.

Pentru tarife și lista completă de servicii medicale pe care le puteți cere acasă la dvs., vizitați pagina de servicii medicale.

Cum soliciti serviciile de recoltare probe pentru analize acasa la tine

Puteți solicita recoltarea de probe pentru analize în 2 pași:
1. Rezervați vizita pentru recoltare în aplicația The Care Hub la ora dorită de dvs! În acest pas veți plăti și manopera serviciului de recoltare probe pentru analize.
2. Vom avea nevoie de recomandarea medicului pe care vă rugăm să ne-o trimiteți pe [email protected] și, în funcție de analizele recomandate, noi vă vom trimite factura pentru analizele dvs.!

Aplicație mobilă | Puteți solicita servicii la domiciliu simplu și rapid descărcând gratuit aplicația The Care Hub din App Store (dacă aveți iPhone), Google Play (dacă aveți telefon Android). După ce vă faceți cont, veți putea selecta serviciile, ziua și ora dorită și plăti în siguranță iar noi vom aloca asistenta medicală potrivită și vom confirma vizita!

Formular rezervare | Ne puteți cere o ofertă și folosind formularul de rezervare iar noi vom reveni cu o confirmare în maxim 48h precum și cu detaliile de plată.

Rezervare telefonică | Pentru cei dintre dvs. care preferă telefonul, așteptăm să ne sunați la 0373 800 190 pentru a ne spune adresa precum și ziua și ora dorită. De îndată ce vom găsi asistenta medicală potrivită vom confirma și vă vom trimite detaliile de plată.
Doriți mai multe detalii despre serviciile The Care Hub?
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu Termenii și condițiile și Politica de Confidențialitate a site-ului.
Oferim servicii de îngrijire vârstnici în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara. Înscrieți-vă mai jos dacă doriți info suplimentare!
Partenerii The Care Hub care vor veni acasă la dvs. sau la cei dragi sunt asistentele medicale certificate și cu experiență, pe care le-am primi cu drag în propria casă.
Deoarece siguranța dvs. și a celor dragi este esențială, noi intervievăm fiecare asistentă medicală (2 dintre colegii noștri participă la interviu), cerem și verificăm adeverința medicală, certificatul de integritate comportamentală, avizul de liberă practică și (la nevoie) referințe.
Multe dintre partenerele noastre sunt persoane recent pensionate sau aproape de vârsta pensionării deoarece considerăm că au experiență de viață bogată, răbdare și respect deosebit față de persoanele îngrijite, precum și o dorință naturală de a purta de grijă altora. Dar lucrăm și cu oameni de alte vârste care caută un loc de muncă flexibil și sunt de asemenea blânzi, respectuoși și empatici.
Aveți nevoie doar de recomandarea medicului dvs. Înainte de vizită, vă rugăm să ne trimiteți și nouă această recomandare pe adresa [email protected] pentru a putea transmite asistentei medicale ce fel de probe va colecta.
Noi colaborăm cu laboratoarele rețelei de sănătate Regina Maria pentru efectuarea analizelor, asigurându-vă astfel că analizele dvs. vor fi prelucrate rapid și cu o calitate excepțională!

Ei oferă diverse pachete de analize precum și peste 1,500 de analize individuale, pe care le puteți consulta aici.
Articole recomandate
Ce presupun și care sunt avantajele îngrijirilor paliative la domiciliu?

Îngrijirile paliative la domiciliu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Acestea se adresează persoanelor diagnosticate cu afecțiuni a căror gestionare medicală implică mult efort. De cele mai multe ori, îngrijirile paliative la domiciliu sunt adresate persoanelor în vârstă, care necesită sprijin nu doar în ameliorarea simptomelor, […]

Autor: Cristina Cercel  |   Publicat: 6 octombrie 2022
hernia de disc durere lombara
Hernia de disc: simptome, tratament și recuperare

Durerile de spate reprezintă un simptom foarte des întâlnit, îndeosebi la vârste mai înaintate, deși, în zilele noastre, și tinerii încep să se confrunte cu această problemă tot mai des. De obicei, tindem să ignorăm durerile cervicale sau lombare, punându-le pe seama oboselii, însă, uneori, aceste dureri de spate pot […]

Autor:   |   Publicat: 3 decembrie 2021
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Totul despre depresia la bătrâni: cauze, simptome, sfaturi

Depresia, dușmanul nevăzut al bunicilor noștri. Cum le putem fi alături. Imaginea bunicilor noștri trezește în fiecare dintre noi un sentiment plăcut de „acasă” și, fără îndoială, dumnealor au sădit în noi valori umane pe care le ducem mai departe, pe măsură ce ne trăim propriile vieți. În virtutea acestei […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 6 mai 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara



Oferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!