Igienă personală pentru bătrâni – Timișoara

Ajutăm persoana dragă să își păstreze un aspect curat și dichisit.

Igienă personală pentru bătrâni - Timișoara

Ce sunt serviciile de igienă pentru bătrâni?

Prin serviciile de igienă personală pentru bătrâni contribuim la păstrarea unui aspect dichisit, ajutând persoana în vârstă la spălat pe corp, pe cap, pe dinți, bărbierit, tăiat și pilit unghii etc., pieptănat și aranjat părul într-un mod simplu, ajutor în alegerea hainelor și la îmbrăcat, precum și susținere pentru mersul la toaletă, dacă este necesar. De asemenea, aceste servicii se pot adresa și persoanelor cu dizabilități ori celor cu un anumit grad de handicap, în condițiile în care acestea au nevoie de ajutor în acest sens.

Ce includ serviciile de igienă personală pentru bătrâni?

În cadrul serviciilor de igienă personală, partenerii noștri vor sprijini persoana dragă la:

- Îmbăiere – spălarea anumitor părți ale corpului, în funcție de preferințele sale, cu produsele de igienă dorite. De asemenea, puteți alege între o îmbăiere completă sau igiena zilnică a unor părți ale corpului (păr, față, gât, decolteu, picioare etc.);

- Utilizarea toaletei (sprijin în mersul până acolo și susținere la nivel fizic, dacă este nevoie) sau schimbarea scutecului, în cazul în care persoana este imobilizată la pat;

- Îngrijirea orală: ajutor la spălatul pe dinți sau curățarea protezei dentare;

- Aranjarea și tunsul vârfurilor părului, într-un mod simplu, atât pentru doamne, cât și pentru domni;

- Îngrijirea bărbii, pentru domni (ras, tuns cu mașina etc.);

- Îngrijirea unghiilor de la mâini și de la picioare (tăierea și pilirea acestora);

- Alegerea hainelor, ajutor la îmbrăcat și dezbrăcat;

Ce activități nu fac parte din serviciul de igienă personală?

✗ Activitățile pentru care este nevoie de un anumit tip de specializare/calificare (tuns, epilat, efectuarea manichiurii sau a pedichiurii, coafura profesionistă etc.);

✗ Nu folosim decât produsele pe care clientul le are și pe care le dorește pentru acest serviciu (spre exemplu, șamponul folosit de obicei). Sfatul nostru este ca acestea să fie deja pregătite și puse la îndemână, pentru ca activitatea să fie cât mai ușoară;

✗ Dacă persoana în vârstă trebuie să poarte anumite proteze ori alte articole ajutătoare, vă rugăm să explicați partenerului înainte de începerea serviciului cum anume se folosesc (spre exemplu, dacă este vorba despre un corset sau despre un alt sistem mai complex);

Cât costă serviciile de igienă personală pentru bătrâni?

Serviciile noastre au un preț pe oră:

- 25 lei/oră – dacă nu doriți același partener (ex. vizite ocazionale);

- 30 lei/oră – dacă doriți același partener, de fiecare dată (ex. vizite săptămânale);

- Abonament de 40 de ore la 1000 lei (ex. vizite zilnice), cu rugămintea să folosiți minim 10 ore săptămânal, altfel tariful va fi de 30 lei pe oră.

Serviciile de îngrijire pot fi combinate conform preferinței dvs. (ex. 1 oră cumpărături + 2 ore igienă personală).

Când îngrijirea dorită este pentru o persoană imobilizată (la pat, spre exemplu), vom trimite doi parteneri pentru vă asigura siguranța, iar prețurile pe oră vor fi de 50 lei (dacă nu aveți preferințe pentru anumiți parteneri), respectiv 60 de lei pe oră (dacă veți alege anumiți parteneri).

Cât durează o vizită pentru igienă personală?

Durata unei vizite depinde de dvs. și de dorințele persoanei îngrijite.

O vizită complete de igienă personală, care include îmbăierea, aranjatul părului, al unghiilor, îmbrăcatul etc., poate dura între două și trei ore. O vizită pentru toaleta unei persoane imobilizate la pat poate dura între o oră și două ore.

Vă rugăm să rezervați vizite de cel puțin o oră, iar partenerul nostru va acoperi cerințele în limita timpului cerut de dvs.

Cum rezerv o vizită de igienă personală pentru bătrâni?

Puteți rezerva o vizită apăsând butonul: “Mă interesează” de pe pagină:

- Cereți vizite de cel puțin o oră;

- Selectați serviciul “Igienă personală”;

- Solicitați o vizită cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea acesteia;

- Stabiliți dvs. data, ora și locul. Dacă data și ora sunt flexibile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru;

- Gândiți-vă la timpul necesar vizitei. Partenerul nostru va acoperi cerințele în limita acestui timp;

Când și cum plătesc o vizită de igienă personală pentru bătrâni?

- Vă vom trimite factura prin email;

- Achitați vizita cu 48 de ore înainte de începerea ei;

- Plătiți prin transfer bancar;

Noi, The Care Hub, vom păstra suma de bani până când vizita va avea loc și vom plăti partenerii doar după ce ne veți confirma că sunteți mulțumit de calitatea serviciilor.

Dacă doriţi să oferiţi partenerului o plată suplimentară pentru efortul depus sau pentru timpul petrecut în plus pentru serviciul ales de dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi pentru a emite factura. Plăţile fără factură sunt ilegale și am aprecia dacă nu le-ați încuraja, pentru bunul mers al colaborării.

Cum pot modifica o vizită?

Dacă doriți să modificați anumite detalii ale unei vizite deja rezervate, vă rugăm să ne scrieți din timp (cel puțin cu 48 de ore înainte de începerea vizitei), iar noi îi vom comunica imediat partenerului acest fapt.

În cazul în care acesta este de acord cu modificările vizitei, vă vom confirma detaliile prin email.

Dacă partenerul nu poate accepta modificările dorite de dvs., vă vom anunța, iar dvs. veți putea alege să colaborați cu un alt partener disponibil la timpul și ora dorite de dvs. sau să anulați vizita. Anulările făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea vizitei nu sunt penalizate (pentru detalii, vă rugăm să citiți politica de Modificare și Anulare vizite).