Injectii la domiciliu

Administrăm injecții acasă la dvs., într-un cadru confortabil și familiar.

Ce inseamna sa faci o injectie la domiciliu

Administrarea unei injecții este una dintre cele mai elementare proceduri medicale, dar necesită o atenție adecvată și o pereche de mâini bine pregătite și experimentate. Oricât de simplu ar părea, tot nu ne putem administra singuri o injecție și, cu toate acestea, mulți dintre noi întâmpină dificultăți în a merge la medic din diverse motive, cum ar fi vârsta înaintată, accidentele, sănătatea precară sau lipsa de timp.

Tipuri de injectii la domiciliu

  • Injecție intravenoasă. Acul este introdus în venă și medicamentul este administrat direct în sânge.
  • Injecție intramusculară. Medicamentul este administrat adânc în mușchi, ceea ce facilitează absorbția rapidă de către vasele de sânge.
  • Injecție subcutanată. Medicamentul este administrat în țesuturile dintre piele și mușchi.
  • Injecție intradermică. Medicamentul este administrat direct în dermă, care este stratul de sub epidermă al pielii.
  • Injecție de depozit. Injecțiile de depozit sunt de obicei preparate solide sau pe bază de ulei care sunt absorbite treptat de către țesutul înconjurător.

Cum se desfasoara interventia unei injectii la domiciliu

1. Asistenta medicală va veni la dvs. acasă în ziua și la ora stabilită. Dacă vizita este pentru un om drag, dvs. veți fi notificați de începerea vizitei în timp real, în aplicație.

2. Vă rugăm să îi arătați rețeta medicală precum și medicația necesară injecției. Vă vom ruga pe dvs. să cumpărați tot ce scrie în rețetă precum și consumabilele necesare (seringă, ac, alcool sanitar, etc) și să le aveți pregătite. O rețetă pentru un medicament include numele medicamentului, doza și calea de administrare, adică modul în care se administrează medicamentul, cum ar fi subcutanat, intramuscular sau intravenos. Asistenta medicală vă va explica ce urmează să facă și se va asigura că înțelegeți ce se întâmplă.

3. Asistenta medicală va administra injecția după ce și-a spălat mâinile, și-a luat mănușilor de unică folosință și a sterilizat locului injecției.

4. După administrarea injecției, asistenta medicală va aplica un pad alcoolizat și va masa ușor locul injecției, după care va strânge toate consumabilele (ace, vată, etc) și le va lua cu dânsa, în recipiente speciale. Veți primi și notificarea de finalizare a vizitei. Casa dvs. va fi la fel de ordonată ca la începerea vizitei.

De ce sa apelezi la TheCareHub pentru injectii la domiciliu

Avantajele injecțiilor la domiciliu

  • Oferă posibilitatea de a alege și de a avea control asupra propriei îngrijiri
  • Fără ore lungi de așteptare la spital sau la clinică pentru proceduri simple
  • Adaptat la nevoile individuale - planuri de îngrijire personalizate
  • Reduce riscul de infecții dobândite în spital
  • Fără a compromite rezultatele, beneficiați de un serviciu eficient din punct de vedere al costurilor, orientat spre aspectele clinice, în confortul propriei locuințe.

De ce să lucrați cu noi?

Pentru că împreună construim comunități de încredere, pentru toate vârstele.

Ce înseamnă mai exact? Alegând să lucrați cu noi, sprijiniți asistentele medicale din comunitate să aibă un venit suplimentar și o viață decentă. Multe dintre ele sunt în vârstă, chiar pensionate, deoarece încurajăm oamenii să continue să lucreze și să fie activi și după pensie și îi sprijinim să facă acest lucru în mod legal și în siguranță.
Avantajele The Care Hub
♡ De încredere

Lucrăm doar cu asistente calificate și cu experiență, verificate riguros | Radu, medicul din echipa The Care Hub, este întotdeauna disponibil, pentru a evita orice complicații| The Care Hub este avizat ca furnizor de îngrijiri medicale la domiciliu de către DSP Timiș și în curs de acreditare cu Ministerul Sănătății

♡ De calitate

Avem o medie a evaluărilor de 4.8* din 5.0* din partea celor 220+ de familii pe care le-am sprijinit din 2019 | Citiți recenziile publice aici.

♡ De oriunde

Puteți rezerva o vizită la domiciliu de la distanță pentru cei dragi: descărcați aplicația The Care Hub și cereți vizita - de restul ne ocupăm noi | Monitorizați în timp real începerea și finalizarea vizitelor și verificați profilele asistentelor medicale alocate, evaluările și recenziile primite | Plătiți în siguranță.

Care este pretul unei injectii la domiciliu

Prețul unei injecții la domiciliu depinde de tipul injecției prescrise de medicul dvs.

Injecții subcutanate și intramusculare - 75 lei
Injecții intravenoase - 75 lei

Prețul include doar manopera pentru administrarea injecției. Vă rugăm să asigurați dvs. consumabilele (seringă, ac, vată, etc), soluția și medicația menționate în rețeta de la medic.

Pentru tarife și lista completă de servicii medicale pe care le puteți cere acasă la dvs., vizitați pagina de servicii medicale.

Cum solicitati serviciul de injectii la domiciliu in orasul dvs.?

Aplicație mobilă | Puteți solicita perfuzii la domiciliu simplu și rapid descărcând gratuit aplicația The Care Hub din App Store (dacă aveți iPhone), Google Play (dacă aveți telefon Android). După ce vă faceți cont, veți putea selecta serviciile, ziua și ora dorită și plăti în siguranță iar noi vom aloca asistenta medicală potrivită și vom confirma vizita!

Formular rezervare | Ne puteți cere o ofertă și folosind formularul de rezervare iar noi vom reveni cu o confirmare în maxim 48h precum și cu detaliile de plată.

Rezervare telefonică | Pentru cei dintre dvs. care preferă telefonul, așteptăm să ne sunați la 0373 800 190 pentru a ne spune adresa precum și ziua și ora dorită. De îndată ce vom găsi asistenta medicală potrivită vom confirma și vă vom trimite detaliile de plată.
Doriți mai multe detalii despre serviciile The Care Hub?
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu Termenii și condițiile și Politica de Confidențialitate a site-ului.
Oferim servicii de îngrijire vârstnici în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara. Înscrieți-vă mai jos dacă doriți info suplimentare!
Da, vă rugăm să vă asigurați că medicul v-a scris o rețetă. Noi vă vom ruga să ne-o trimiteți o copie pe email sau whatsapp înainte de începerea vizitei iar în timpul vizitei să o arătați asistentei medicale.
Da, asistenta medicala va efectua doar manopera.
Partenerele The Care Hub sunt asistentele medicale certificate și cu experiență, pe care le-am primi cu drag în propria casă.

Deoarece siguranța dvs. și a celor dragi este esențială, noi intervievăm fiecare asistentă medicală (2 dintre colegii noștri participă la interviu), cerem și verificăm adeverința medicală, certificatul de integritate comportamentală, avizul de liberă practică și (la nevoie) referințe.

Multe dintre partenerele noastre sunt persoane recent pensionate sau aproape de vârsta pensionării deoarece considerăm că au experiență de viață bogată, răbdare și respect deosebit față de persoanele îngrijite, precum și o dorință naturală de a purta de grijă altora. Dar lucrăm și cu oameni de alte vârste care caută un loc de muncă flexibil și sunt de asemenea blânzi, respectuoși și empatici.
Dacă medicul dumneavoastră v-a prescris injecții, probabil că vă va explica scopul și procesul tratamentului.

Dar dacă aveți întrebări, nu uitați să le puneți.

Întrebările dvs. pot include:
- Cât timp va trebui să urmez tratamentul injectabil?
- Am un risc ridicat de a avea efecte secundare?
- Pot să primesc injecțiile acasă? Pot să îmi fac singur(ă) injecțiile?
Da, cu mare drag! Noi vom aloca o asistentă medicală care are experiență cu copii.
Articole recomandate
Ce presupun și care sunt avantajele îngrijirilor paliative la domiciliu?

Îngrijirile paliative la domiciliu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Acestea se adresează persoanelor diagnosticate cu afecțiuni a căror gestionare medicală implică mult efort. De cele mai multe ori, îngrijirile paliative la domiciliu sunt adresate persoanelor în vârstă, care necesită sprijin nu doar în ameliorarea simptomelor, […]

Autor: Cristina Cercel  |   Publicat: 6 octombrie 2022
hernia de disc durere lombara
Hernia de disc: simptome, tratament și recuperare

Durerile de spate reprezintă un simptom foarte des întâlnit, îndeosebi la vârste mai înaintate, deși, în zilele noastre, și tinerii încep să se confrunte cu această problemă tot mai des. De obicei, tindem să ignorăm durerile cervicale sau lombare, punându-le pe seama oboselii, însă, uneori, aceste dureri de spate pot […]

Autor:   |   Publicat: 3 decembrie 2021
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Totul despre depresia la bătrâni: cauze, simptome, sfaturi

Depresia, dușmanul nevăzut al bunicilor noștri. Cum le putem fi alături. Imaginea bunicilor noștri trezește în fiecare dintre noi un sentiment plăcut de „acasă” și, fără îndoială, dumnealor au sădit în noi valori umane pe care le ducem mai departe, pe măsură ce ne trăim propriile vieți. În virtutea acestei […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 6 mai 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și TimișoaraOferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!