Perfuzii la domiciliu

Administrăm perfuzii acasă la dvs., într-un cadru confortabil și familiar.

Ce presupune sa faceți perfuzii la domiciliu

Perfuziile la domiciliu sunt o modalitate de a primi tratamentul intravenos prescris de medicul dumneavoastră, fără a fi nevoie să mergeți la spital sau la o clinică. Administrarea de perfuzii la domiciliu este o alternativă sigură și eficientă la îngrijirea în spital.

Tipuri de perfuzii la domiciliu

Prin perfuzii putem administra medicamente, derivate de sânge, produse de hrănire artificială, soluții glucozate („seruri”) și soluții electrolitice (ce conțin diverse minerale).

Perfuzia sunt de mai multe feluri:

  • perfuzii pentru administrarea de medicamente
  • perfuzii pentru hidratarea și mineralizarea organismului
  • perfuzii pentru completarea proteinelor
  • perfuzii pentru alimentare, etc

Cum se desfasoara un astfel de serviciu

1. Asistenta medicală va veni la dvs. acasă în ziua și la ora stabilită.
Dacă vizita este pentru un om drag, dvs. veți fi notificați de începerea vizitei în timp real, în aplicație.

2. Vă rugăm să îi arătați rețeta medicală precum și medicația necesară perfuziei.
Vă vom ruga pe dvs. să cumpărați tot ce scrie în rețetă precum și consumabilele necesare (branulă, perfuzor, alcool sanitar, leucoplast, vată, etc) și să le aveți pregătite.

3. Asistenta medicală va monta perfuzia și va începe administrarea sa.
Vă va fi alături pe întreaga durată a administrării perfuziei, asigurându-se că totul decurge normal.

4. La finalul perfuziei, asistenta medicală va strânge toate consumabilele (ace/branule, vată, etc) și le va lua cu dânsa, în recipiente speciale. Veți primi și notificarea de finalizare a vizitei.
Casa dvs. va fi la fel de ordonată ca la începerea vizitei.

De ce sa apelati la TheCareHub pentru servicii de perfuzii la domiciliu

Serviciul pentru administrarea perfuziilor la domiciliu vă permite să fiți acasă, într-un cadru confortabil și familiar, mai degrabă decât în spital. De asemenea, vă poate ajuta să economisiți timp și bani pentru deplasări și vă poate ajuta să vă păstrați independența.

De ce să lucrați cu noi?

Pentru că împreună construim comunități de încredere, pentru toate vârstele.

Ce înseamnă mai exact? Alegând să lucrați cu noi, sprijiniți asistentele medicale din comunitate să aibă un venit suplimentar și o viață decentă. Multe dintre ele sunt în vârstă, chiar pensionate, deoarece încurajăm oamenii să continue să lucreze și să fie activi și după pensie și îi sprijinim să facă acest lucru în mod legal și în siguranță.
Avantajele The Care Hub
♡ De încredere

Lucrăm doar cu asistente calificate și cu experiență, verificate riguros | Radu, medicul din echipa The Care Hub, este întotdeauna disponibil, pentru a evita orice complicații| The Care Hub este avizat ca furnizor de îngrijiri medicale la domiciliu de către DSP Timiș și în curs de acreditare cu Ministerul Sănătății

♡ De calitate

Avem o medie a evaluărilor de 4.8* din 5.0* din partea celor 220+ de familii pe care le-am sprijinit din 2019 | Citiți recenziile publice aici.

♡ De oriunde

Puteți rezerva o vizită la domiciliu de la distanță pentru cei dragi: descărcați aplicația The Care Hub și cereți vizita - de restul ne ocupăm noi | Monitorizați în timp real începerea și finalizarea vizitelor și verificați profilele asistentelor medicale alocate, evaluările și recenziile primite | Plătiți în siguranță.

Care este pretul unei perfuzii la domiciliu

Prețul unei perfuzii depinde de cantitatea prescrisă de medicul dvs.

Perfuzie endovenoasă 250 ml - 150 lei
Perfuzie endovenoasă 500 ml - 200 lei
Perfuzie endovenoasă 1000 ml - 225 lei

Prețul include doar manopera pentru administrarea perfuziei. Vă rugăm să asigurați dvs. consumabilele (branulă, leucoplast, perfuzor, vată, etc), soluția și medicația menționate în rețeta de la medic.

Pentru tarife și lista completă de servicii medicale pe care le puteți cere acasă la dvs., vizitați pagina de servicii medicale.

Cum solicitati serviciul de perfuzii la domiciliu in orasul dvs.

Aplicație mobilă | Puteți solicita perfuzii la domiciliu simplu și rapid descărcând gratuit aplicația The Care Hub din App Store (dacă aveți iPhone), Google Play (dacă aveți telefon Android). După ce vă faceți cont, veți putea selecta serviciile, ziua și ora dorită și plăti în siguranță iar noi vom aloca asistenta medicală potrivită și vom confirma vizita!

Formular rezervare | Ne puteți cere o ofertă și folosind formularul de rezervare iar noi vom reveni cu o confirmare în maxim 48h precum și cu detaliile de plată.

Rezervare telefonică | Pentru cei dintre dvs. care preferă telefonul, așteptăm să ne sunați la 0373 800 190 pentru a ne spune adresa precum și ziua și ora dorită. De îndată ce vom găsi asistenta medicală potrivită vom confirma și vă vom trimite detaliile de plată.
Doriți mai multe detalii despre serviciile The Care Hub?
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu Termenii și condițiile și Politica de Confidențialitate a site-ului.
Oferim servicii de îngrijire vârstnici în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara. Înscrieți-vă mai jos dacă doriți info suplimentare!
Da, vă rugăm să vă asigurați că medicul v-a scris o rețetă. Noi vă vom ruga să ne-o trimiteți o copie pe email sau whatsapp înainte de începerea vizitei iar în timpul vizitei să o arătați asistentei medicale.
Da, asistenta medicala va efectua doar manopera.
Nu, asistenta medicală va aduce suportul (stativul) pentru perfuzii.
Partenerele The Care Hub sunt asistentele medicale certificate și cu experiență, pe care le-am primi cu drag în propria casă.

Deoarece siguranța dvs. și a celor dragi este esențială, noi intervievăm fiecare asistentă medicală (2 dintre colegii noștri participă la interviu), cerem și verificăm adeverința medicală, certificatul de integritate comportamentală, avizul de liberă practică și (la nevoie) referințe.

Multe dintre partenerele noastre sunt persoane recent pensionate sau aproape de vârsta pensionării deoarece considerăm că au experiență de viață bogată, răbdare și respect deosebit față de persoanele îngrijite, precum și o dorință naturală de a purta de grijă altora. Dar lucrăm și cu oameni de alte vârste care caută un loc de muncă flexibil și sunt de asemenea blânzi, respectuoși și empatici.
Administrarea intravenoasă a medicamentelor este o modalitate rapidă și eficientă de a vă administra medicamente în sânge. Dacă medicul dumneavoastră v-a prescris-o, probabil că vă va explica scopul și procesul tratamentului. Dar dacă aveți întrebări, nu uitați să le puneți.

Întrebările dvs. pot include:

- Cât timp va trebui să urmez tratamentul intravenos?
- Am un risc ridicat de a avea efecte secundare?
- Pot să primesc medicația intravenoasă acasă? Pot să îmi fac singur(ă) perfuziile?
Articole recomandate
Ce presupun și care sunt avantajele îngrijirilor paliative la domiciliu?

Îngrijirile paliative la domiciliu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Acestea se adresează persoanelor diagnosticate cu afecțiuni a căror gestionare medicală implică mult efort. De cele mai multe ori, îngrijirile paliative la domiciliu sunt adresate persoanelor în vârstă, care necesită sprijin nu doar în ameliorarea simptomelor, […]

Autor: Cristina Cercel  |   Publicat: 6 octombrie 2022
hernia de disc durere lombara
Hernia de disc: simptome, tratament și recuperare

Durerile de spate reprezintă un simptom foarte des întâlnit, îndeosebi la vârste mai înaintate, deși, în zilele noastre, și tinerii încep să se confrunte cu această problemă tot mai des. De obicei, tindem să ignorăm durerile cervicale sau lombare, punându-le pe seama oboselii, însă, uneori, aceste dureri de spate pot […]

Autor:   |   Publicat: 3 decembrie 2021
Boala coronariană – cauze, simptome, îngrijirea pacienților

Boala coronariană se dezvoltă atunci când vasele majore care alimentează inima cu sânge ajung să fie degradate sau bolnave. Aceasta este cea mai răspândită afecțiune a inimii. În continuare, poți citi mai multe despre primele simptome ale bolii coronariene, cauzele care duc la apariția sa, cum se tratează, precum și […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 19 iulie 2021
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Totul despre depresia la bătrâni: cauze, simptome, sfaturi

Depresia, dușmanul nevăzut al bunicilor noștri. Cum le putem fi alături. Imaginea bunicilor noștri trezește în fiecare dintre noi un sentiment plăcut de „acasă” și, fără îndoială, dumnealor au sădit în noi valori umane pe care le ducem mai departe, pe măsură ce ne trăim propriile vieți. În virtutea acestei […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 6 mai 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara



Oferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!