Consultatie psihologica la domiciliu

Cum se desfasoara o ședinta de terapie la domiciliu

În cadrul unei ședințe de consiliere psihologică vă puteți expima liber legat de orice aspect al vieții ce vă preocupă. Scopul acestor ședințe este identificarea principalelor probleme care vă afectează calitatea vieții și apoi găsirea unor moduri de soluționare a acestora. Pentru a vă ajuta să vă deschideți, unii terapeuți vă pot oferi o evaluare, pentru a vă înțelege mai bine pe dumneavoastră și nevoile dumneavoastră ca pacient și pentru a vă ajuta să creați un plan pentru sesiunile viitoare.

Deoarece ședințele de consiliere psihologică cu specialiștii The Care Hub se desfășoară la domiciliu dumneavoastră sau a persoanei dragi, terapeuții pot vedea mediul familial și observa modul în care oamenii își folosesc spațiul, astfel favorizând înțelegerea situației dumneavoastră. În cadrul ședințelor se pot atinge numeroase aspecte ale vieții, precum:

- sentimente, gânduri;
- aspecte legate de sănătatea fizică și starea de bine;
- aspecte legate de domiciliu;
- aspect legate de servici și starea financiară;
- abilități parentale și de comunicare;
- relațiile sociale și familiale;
- speranțele și aspirațiile pentru viitor;
- cultura și originea etnică;
- identitatea sexuală;
- siguranța dumneavoastră și a altor persoane.

De ce sa apelezi la Thecarehub pentru consiliere psihologica la domiciliu

Consilierea psihologică la domiciliu vă permite să fiți acasă, într-un cadru confortabil și familiar, mai degrabă decât într-un cabinet specializat și să beneficiați de terapie de cea mai bună calitate efectuate de terapeuți cu experiență.

De ce să lucrați cu noi?

Pentru că împreună construim comunități de încredere, pentru toate vârstele.

Ce înseamnă mai exact? Alegând să lucrați cu noi, sprijiniți asistentele medicale din comunitate să aibă un venit suplimentar și o viață decentă. Multe dintre ele sunt în vârstă, chiar pensionate, deoarece încurajăm oamenii să continue să lucreze și să fie activi și după pensie și îi sprijinim să facă acest lucru în mod legal și în siguranță.
Avantajele The Care Hub
♡ De încredere

Lucrăm doar cu psihologi calificați și cu experiență, verificați riguros | The Care Hub este avizat ca furnizor de îngrijiri medicale la domiciliu de către DSP Timiș și în curs de acreditare cu Ministerul Sănătății

♡ De calitate

Avem o medie a evaluărilor de 4.8* din 5.0* din partea celor 220+ de familii pe care le-am sprijinit din 2019 | Citiți recenziile publice aici.

♡ De oriunde

Puteți rezerva o vizită la domiciliu de la distanță pentru cei dragi: descărcați aplicația The Care Hub și cereți vizita - de restul ne ocupăm noi | Monitorizați în timp real începerea și finalizarea vizitelor și verificați profilele asistentelor medicale alocate, evaluările și recenziile primite | Plătiți în siguranță.

Care este pretul serviciului de consiliere psihologica la domiciliu

Prețul unei ședințe de consiliere psihologică este 135 lei pe oră în timpul săptămânii, respectiv 195 lei pe oră în weekend.

Cum poti solicita serviciul de consiliere psihologica la domiciliu

Aplicație mobilă sau web | Puteți solicita servicii la domiciliu simplu și rapid descărcând gratuit aplicația The Care Hub din App Store (dacă aveți iPhone), Google Play (dacă aveți telefon Android) sau accesând-o online. După ce vă faceți cont, veți putea selecta serviciile, ziua și ora dorită și plăti în siguranță iar noi vom aloca asistenta medicală potrivită și vom confirma vizita!

Formular rezervare | Ne puteți cere o ofertă și folosind formularul de rezervare iar noi vom reveni cu o confirmare în maxim 48h precum și cu detaliile de plată.

Rezervare telefonică | Pentru cei dintre dvs. care preferă telefonul, așteptăm să ne sunați la 0373 800 190 pentru a ne spune adresa precum și ziua și ora dorită. De îndată ce vom găsi asistenta medicală potrivită vom confirma și vă vom trimite detaliile de plată.
Doriți mai multe detalii despre serviciile The Care Hub?
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu Termenii și condițiile și Politica de Confidențialitate a site-ului.
În momentul actual oferim servicii de consiliere psihologică în Timișoara.
Partenerii The Care Hub care vor veni acasă la dvs. sau la cei dragi sunt psihologi certificați și cu experiență, pe care i-am primi cu drag în propria casă.
Deoarece siguranța dvs. și a celor dragi este esențială, noi intervievăm fiecare psiholog (2 dintre colegii noștri participă la interviu), cerem și verificăm adeverința medicală, certificatul de integritate comportamentală, avizul de liberă practică și (la nevoie) referințe.
Dacă vă simțiți copleșiți de situația actuală în care vă aflați și doriți un ajutor sau dacă doriți să aveți o mai bună înțelegere asupra modului în care să vă gestionați anumite aspect ale vieții ședințele de consiliere vă pot veni în ajutor.
Consilierea si terapia oferită de echipa de psihologi The Care Hub este personalizată în funcție de persoană si de situație, astfel numărul de ședințe poate varia.
Articole recomandate
Osteoporoza – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Osteoporoza este o afecțiune a sistemului osos. Oasele devin fragile, astfel încât chiar și o căzătură ușoară sau reflexele ori activitățile de zi cu zi, precum tusea sau aplecarea, pot provoca apariția unei fracturi. De cele mai multe ori, fracturile apar la încheietura mâinii, șold sau coloana vertebrală. În continuare, […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 16 februarie 2021
Poliartrita reumatoidă: cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Artrita reumatoidă este o tulburare inflamatorie cronică, ce poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni sunt afectate și alte sisteme ale corpului, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge, de unde și numele bolii. Ce este poliartrita reumatoidă Cauze și factori de risc Simptome și complicații […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 19 noiembrie 2020
Spondiloza cervicală – cauze, simptome, tratament și îngrijirea pacienților

Spondiloza cervicală este denumirea generică a afecțiunilor care vizează segmentul superior al coloanei vertebrale. Degradarea vertebrelor și a articulațiilor intervertebrale, din zona gâtului, afectează persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, dar poate să apară și mai devreme. Afecțiunea se poate ameliora, de cele mai multe ori, prin tratamente […]

Autor: Silvana Patrascanu  |   Publicat: 24 septembrie 2020
Artrita: cauze, simptome, tratament

Artrita cumulează peste 200 de tipuri de boli care afectează articulațiile, cele mai întâlnite forme fiind osteoartrita și artrita reumatoidă. Apare prin umflarea pielii din jurul articulațiilor, iar pacientul simte durere și o senzație de rigiditate. Cauze Factori de risc Simptome Tipuri Diagnostic Afecțiuni asociate cu apariția artritei Tratament Diferența […]

Autor: Silvia Patriche  |   Publicat: 26 martie 2020
Boala Parkinson: ce este, din ce cauze apare și ce metode de tratament există

Boala Parkinson se numără printre afecțiunile întâlnite cel mai des cu care se confruntă persoanele în varsta, o tulburare neurodegenerativă care evoluează progresiv și care poate influența dramatic viața bolnavilor, mai ales atunci când nu este monitorizată și ținută cu atenție sub control. În general, boala debutează în jurul vârstei […]

Autor: Elena Sterie  |   Publicat: 1 noiembrie 2019
Boala Alzheimer – ce este, cum se tratează și ce presupune îngrijirea unui astfel de pacient

Alzheimer, cea mai cunoscută formă de demență, este o boală neurodegenerativă care are ca efect distrugerea celulelor nervoase. Este o afecțiune tipică persoanelor în vârstă, dar poate să apară și la 40-50 de ani. Nu se cunosc cauzele cu exactitate, iar tratamentul are ca efect doar ameliorarea simptomelor, nu și […]

Autor: Cristina Rizoiu  |   Publicat: 1 noiembrie 2019

Acum ne gasiti in Arad, București, Cluj, Oradea și TimișoaraOferim servicii de îngrijire bătrâni la domiciliu în Arad, București, Cluj, Oradea și Timișoara!

Dacă sunteți ocupați sau locuiți departe, noi vă vom sprijini părinții și bunicii așa cum ați face-o și dvs.!