Cumpărături și plăți

Preluăm grijile recurente pentru ca dvs. să petreceți timp de calitate cu cei dragi.
Ce include serviciul:
  • Cumpărături de alimente, obiecte pentru igiena personală, produse de curățare a casei, etc.
  • Plata anumitor facturi pentru diverse utilități.
  • Ridicarea rețetelor de la medic și de la farmacie.
  • Predarea și ridicarea unor haine de la curățătorie.
  • Mersul la oficiul poștal pentru a ridica și/sau depune scrisori și colete ușoare.
  • Livrarea de obiecte ușoare unei rude/cunostiințe, cu condiția ca acestea să fi fost văzute și aprobate mai întâi de dvs., persoana dvs. dragă, sau cumpărate în prezența dvs.
  • Mersul cu animalul de companie la veterinar sau la plimbare.
Ce este exclus:
✗ Prestarea de servicii simple de livrare; Partenerii noștri nu vor merge într-un local pentru a vă comanda și ridica de acolo mâncare, deoarece acestea includ servicii de livrare la domiciliu.
✗ Rezolvarea de nelămuriri sau operațiuni contractuale în numele dvs. cu furnizorii de utilități.
✗ Partenerii nu-și vor utiliza autovehiculul personal pentru a vă transporta obiecte de orice fel și nici nu li se va cere să conducă autoturismul dvs.
✗ Achiziționarea de produse voluminoase sau foarte grele (maximum 5 kg).
✗ Achiziționarea de produse vestimentare sau cadouri fără prezența persoanei dvs. dragi sau a dvs.
Important să cunoașteți:
✓ Lista de cumpărături trebuie planificată cu cel puțin o zi înaintea vizitei și trebuie să fie cât mai specifică, incluzând detalii despre tipurile de produs, marca dorită, cantitate, magazinul preferat și adresa acestuia.
✓ Pentru produsele alimentare sau de curățenie, vă rugăm specificați dacă există anumiți alergeni față de care partenerii să fie atenți.
✓ Ne-ar ajuta să oferiți 2-3 alternative de produse în funcție de preferințele dvs. În lipsa acestor alternative, dacă un produs nu este găsit, nu va fi achiziționat din alt loc și nici înlocuit doar pe baza deciziei partenerului.
✓ Pentru plata facturilor trebuie oferite detalii concrete privind locul unde se poate face plata (bancă, poștă, sediul furnizorului de utilități etc.).
✓ Dacă locul în care preferați să faceți cumpărăturile sau unde aveți nevoie să efectuați plăți se află la o distanță mai mare de 1km de locul din care sunt preluate lista de cumpărături și/sau factura, atunci trebuie să acoperiți și costul de transport al partenerului.
✓ Vă rugăm să acoperiți transportul și în cazul în care cantitatea de produse cumpărată depășește 5 kg.
✓ În cazul achiziționării de medicamente pe bază de rețetă, trebuie specificată foarte clar denumirea comercială a produselor. Ar ajuta de asemenea să prezentați alternative de produse, dacă este cazul, precum și farmaciile preferate sau despre care știți că au produsele respective.

Trimiteți-ne un mesaj


Contactați-ne

The Care Hub
Timișoara
România
+40758583279
[email protected]