Curățenie la domiciliu pentru oameni ocupați

Servicii de curățenie săptămânală pe care fiecare dintre noi ar face-o, dacă am avea timpul necesar.

Servicii de curățenie și menaj ușor pentru oameni ocupați - Timișoara

Ce sunt serviciile de curățenie ușoară?

În cadrul serviciilor de Curățenie ușoară, partenerii noștri vă asigură o casă dichisită și curată.

Curățenia ușoară este curățenia săptămânală pe care fiecare dintre noi ar face-o, dacă am avea timpul necesar de fiecare dată când este nevoie. Activitățile de menaj pe care colaboratorii noștri le fac vă pot fi de un real folos în cazul în care ritmul dvs. zilnic este foarte solicitant, iar timpul petrecut cu cei dragi este limitat și de îngrijirea casei.

Ce includ serviciile de curățenie ușoară?

Pentru că dvs. nu aveți timp, partenerii noștri vor:

- Curăța băile: spălatul și dezinfectarea zonelor folosite frecvent (vasul de toaletă, chiuvetă, cadă/duș), spălatul podelelor, organizarea lucrurilor des folosite din baie (șampoane, săpunuri etc.), schimbarea și aranjarea prosoapelor pe stativ sau în dulap;

- Curăța bucătăria: curățarea și degresarea zonelor folosite frecvent (chiuveta, aragazul la suprafață, blatul de lucru sau masa, frigiderul la exterior etc.), aruncarea resturilor din farfurii, spălatul și aranjarea vaselor folosite în timpul zilei, sortarea alimentelor expirate sau învechite din frigider (doar cu acordul explicit al perosanei în vârstă), aruncarea gunoiului, organizarea obiectelor des folosite din bucătărie etc.;

- Curăța camerele: aerisirea spațiului conform dorințelor dvs., măturarea/aspirarea și spălatul podelelor, aspirarea covoarelor, ștersul prafului de pe suprafețele folosite des și îndepărtarea pânzelor de păianjen la care se poate ajunge ușor, schimbarea lenjeriei de pat și aranjarea patului, organizarea obiectelor ușoare – cărți/reviste, strângerea hainelor lăsate prin casă etc., îngrijirea plantelor de apartament etc.;

- Spăla (la mașină), călca și aranja hainele recent folosite;

- Îngriji animalul de companie: hrănirea acestuia și curățarea locurilor în care își face nevoile;

- Curăța curtea sau balconul: măturatul ușor (podeaua, frunzele etc.), udatul peluzei și al florilor;

Ce activități nu fac parte din serviciul de curățenie la domiciliu?

Activitățile de curățenie generală, care sunt făcute rar (o dată/de două ori pe an), nu sunt incluse în serviciile oferite.

Partenerii noștri nu vor:

✗ Șterge praful și nici nu vor îndepărta pânzele de păianjen din locurile la care se ajunge greu;

✗ Freca și nici nu vor spăla covoarele și carpetele cu perie/burete și soluție;

✗ Lustrui podelele din lemn și nici nu vor spăla pardoselile și covoarele din căile de acces sau balcon;

✗ Spăla vitrinele sau geamurile și nici nu vor curăța pervazurile, ușile, tocurile, prizele sau întrerupătoarele;

✗ Spăla și nici nu vor schimba draperiile sau jaluzelele;

✗ Spăla și nici nu vor dezinfecta faianța din baie și bucătărie;

✗ Spăla și nici nu vor dezinfecta sau degresa zonele din bucătărie care nu au nevoie de curățare atât de des, cum ar fi interiorul cuptorului sau al frigiderului;

✗ Spăla hainele care necesită mai degrabă servicii de curățătorie profesională;

✗ Organiza hainele nearanjate de mult timp din dulapuri sau a garderobei pe sezoane;

✗ Face activități de grădinărit (de exemplu: altoire, plantare în ghivece etc.) sau greblat, săpat, tuns gazon, garduri vii ori copaci, văruit pomi/garduri, plantat de pomi, tufișuri, plante leguminoase etc.;

✗ Executa niciun fel de operațiuni care necesită cunoștințe tehnice, cum ar fi: schimbat de becuri, reparat obiecte etc.;

Pentru astfel de activități care necesită un nivel mai ridicat de efort fizic, dar și produse ori manevre specific, vă recomandăm apelați la firme de curățenie la domiciliu ori să luați în considerare posibilitatea de a angaja o menajeră. Din fericire, Timișoara oferă astfel de variante în acest sens.

Cât costă serviciile de curățenie ușoară?Serviciile noastre au un preț pe de 30 lei pe oră.

Cât durează o vizită de curățenie?

Spre exemplu, pentru un apartament de 60 m2, menajul săptămânal va lua între 3 și 4 ore. Dacă apartamentul nu a mai fost curățat de ceva vreme, curățenia va dura între 5 și 6 ore.

Din experiența noastră, timpul necesar curățeniei spațiilor dintr-o locuință depinde de scopul fiecărei zone, nu doar de suprafața încăperii:

- Fiecare baie necesită între 1-1,5 ore pentru a fi curățată și igienizată corect;

- Bucătăria, de obicei un spațiu cu multă activitate pentru bătrâni, va necesita între 1-2 ore pentru a fi curată, igienică și ordonată;

- Camerele au nevoie de 45 min – 1 oră pentru a a fi curățate și ordonate;

Cum rezerv o vizită de curățenie?

- Descărcați aplicația mobilă The Care Hub pentru a rezerva și monitoriza vizitele de îngrijire dorite.

- Sau trimiteți-ne detalii despre vizita dorită folosind butonul „Rezervați” din colțul dreapta sus a fiecărei pagini.

Când și cum plătesc o vizită de alimentație pentru bătrâni?

- Plătiți sigur și rapid direct din aplicația mobilă The Care Hub;

- Sau prin transfer bancar în contul The Care Hub SRL, IBAN RO65INGB0000999908642150 (RON);

- Sau online în contul The Care Hub deschis pe platforma Netopia mobilPay;

Noi, The Care Hub, vom păstra suma de bani până când vizita va avea loc și vom plăti partenerii doar după ce ne veți confirma că sunteți mulțumit de calitatea serviciilor.

Dacă doriţi să oferiţi partenerului o plată suplimentară pentru efortul depus sau pentru timpul petrecut în plus pentru serviciul ales de dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi pentru a emite factura. Plăţile fără factură sunt ilegale și am aprecia dacă nu le-ați încuraja, pentru bunul mers al colaborării.

Cum pot modifica o vizită?

Dacă doriți să modificați anumite detalii ale unei vizite deja rezervate, vă rugăm să ne scrieți din timp (cel puțin cu 48 de ore înainte de începerea vizitei), iar noi îi vom comunica imediat partenerului acest fapt.

În cazul în care acesta este de acord cu modificările vizitei, vă vom confirma detaliile prin email.

Dacă partenerul nu poate accepta modificările dorite de dvs., vă vom anunța, iar dvs. veți putea alege să colaborați cu un alt partener disponibil la timpul și ora dorite de dvs. sau să anulați vizita. Anulările făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea vizitei nu sunt penalizate (pentru detalii, vă rugăm să citiți politica de Modificare și Anulare vizite).

Serviciile TheCareHub

Îngrijire la domiciliu persoane în vârstă

Părinții sau bunicii dvs. au nevoie de sprijin?

Serviciilor de îngrijire bătrâni la domiciliu vă ajută pe dvs., membri ai familiei, să oferiți ajutorul necesar persoanelor dragi atunci când plecați în vacanță sau sunteți ocupați.
Mai multe detalii

Îngrijire la domiciliu persoane cu dizabilități

Aveți o dizabilitate și doriți să rămâneți independenți?

Serviciile de însoțire și îngrijire a persoanelor cu dizabilități susțin o viață independentă și implicată social și sprijină îngrijirea oferită de familii sau de către asistentul personal.
Mai multe detalii

Curățenie ușoară case

Sunteți ocupați și nu aveți timp de curățenie?

Serviciile de curățenia ușoară vă asigură curățenia săptămânală pe care fiecare dintre noi ar face-o în propria casă, dacă am avea timpul necesar de fiecare dată.
Mai multe detalii