Companie

Ne asigurăm că persoana dvs. dragă este în siguranță și primește atenția cuvenită pentru a menține o stare generală de bine.
Ce include serviciul:
  • Vizite de verificare a stării generale a persoanei dragi.
  • Deplasarea în interiorul locuinței sau scurte plimbări în apropiere (în curte, în fața blocului), pentru persoanele cu mobilitate redusă și pentru cele cu dizabilități pronunțate.
  • Conversații pe teme de interes pentru persoana dragă (prezentarea noutăților, discuții despre cărți, evenimente sau alte subiecte, dezbateri politicoase pe diferite subiecte, sau pur și simplu ascultarea unor povești de viață).
  • Citirea unei cărți cu voce tare.
  • Derularea unor activități care mențin mintea activă (ex. jocul de table), sau a celor creative precum pictatul.
Ce este exclus:
✗ Gătit, spălat, făcut curat sau alte activități care sunt incluse la celelalte categorii de servicii.
✗ Oferirea de sfaturi profesionale (consultanță) indiferent de domeniu – de ex. pentru sănătatea fizică sau psihică, pentru decorațiuni interioare, pentru organizarea de evenimente, etc.
✗ Gimnastică de recuperare sau derularea oricăror activități care necesită pregătire specială.
Important să cunoașteți:
✓ Noi respectăm deopotrivă atât persoanele dragi vouă, cât și pe colaboratorii noștri care îi îngrijesc. De aceea, activitățile derulate vor fi stabilite în funcție de nevoile și interesele persoanei dvs. dragi împreună cu persoana care o va îngriji. Aceasta are opțiunea, dar nu și obligația, să participe în anumite activități (de ex. nu i se poate cere să cânte, dacă el/ea nu dorește/nu poate).

Trimiteți-ne un mesaj


Contactați-ne

The Care Hub
Timișoara
România
+40758583279
[email protected]