Întrebări frecvente

În această secțiune sunt prezentate răspunsuri la întrebări frecvente ce pot apărea. Dacă nu găsiți informația necesară, vă rugăm contactați-ne.

Clienți

1.1. Ce înseamnă servicii personale la domiciliu și cum se desfășoară?
Serviciile personale la domiciliu includ activități de susținere adaptate nevoilor zilnice ale persoanei dvs. dragi. Acestea sunt necesare atunci când autonomia persoanelor dragi scade datorită vârstei înaintate sau dizabilității, afectându-le calitatea vieții.
Când sunteți în impas și timpul nu vă ajunge să asigurați confortul persoanelor dragi, serviciile personale la domiciliu vă pot ajuta, oferindu-le celor dragi suportul necesar pentru o viață demnă, iar pentru dvs. opțiunea de a vă petrece timpul cu ei cum doriți.
1.2. Ce tipuri de servicii personale la domiciliu puteți furniza?
The Care Hub oferă acces la 6 servicii personale adaptate nevoilor și cerințelor persoanei dvs. dragi. Partenerii noștri sunt selectați riguros, oferindu-vă servicii de calitate de care dvs. sau o persoană dragă aveți nevoie la domiciliu.
Partenerii noștri oferă următoarele servicii personale la domiciliu:
1) Curățenie ușoară – Asigurăm un mediu sănătos și îngrijit.
2) Îngrijire personală și răsfăț – Contribuim la păstrarea unui aspect dichisit.
3) Cumpărături și plăți – Preluăm grijile recurente pentru ca dvs. și persoana dragă să petreceți timp de calitate împreună.
4) Pregătirea mesei – Pregătim masa adaptată preferințelor dvs.
5) Vizite în oraș – Sprijinim menținerea unui stil de viață activ.
6) Companie – Verificăm siguranța și starea generală.
1.3. Cine sunt partenerii cu care colaborați?
Majoritatea partenerilor noștri sunt persoane recent pensionate deoarece considerăm că au experiență de viață variată, răbdare și respect deosebit față de persoanele vârstnice, precum și o dorință naturală de a purta de grijă altora. Dar lucrăm și cu oameni tineri și entuziaști care caută un loc de muncă flexibil și sunt de asemenea răbdători și respectuoși față de persoanele vârstnice.
1.4. Cum selectați partenerii?
Partenerii noștri trec printr-un proces amplu de selecție și verificare compus din 2 interviuri, teste de empatie si personalitate, verificarea a 2 referințe, a cazierului judiciar și a adeverinței medicale. De asemenea, colaborarea cu The Care Hub este condiționată și de înființarea unei forme juridice independente prin care partenerii noștri declară veniturile și plătesc taxele aferente. Ne dorim ca întreaga activitate să fie desfășurată în legalitate.
Și-au înființat PFA, pentru a plăti taxele cuvenite, și au absolvit cursul de prim ajutor oferit de Cristina și Șerban, voluntari S.M.U.R.D.
1.5. Ce experiență și instruire au partenerii voștri?
Toți partenerii noștri trec printr-o etapă de formare în care sunt familiarizați cu valorile noastre, codul de etică și recomandări specifice fiecărui serviciu astfel încât aceștia să poată oferi servicii de calitate ridicată cu profesionalism, în siguranță și cu consecvență.
Participarea la un curs de prim-ajutor oferit de SMURD este obligatorie pentru toți partenerii noștri. Detalii privind pregătirea profesională sunt disponibile în cadrul aplicației la profilul fiecărui partener.
1.6. Cum pot recomanda serviciile The Care Hub?
O metodă simplă și ușoară este să descărcați aplicația pe mobil și să vă creați un cont. După finalizare intrați în secțiunea „Contul meu” pentru a putea trimite e-mailul de recomandare. Vă mulțumim pentru fiecare recomandare și vă oferim cu drag un bonus de mulțumire din partea noastră.
O altă metodă prin care puteți îndruma pe cineva către serviciile noastre, este prin pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/thecarehub.ro/ sau folosind website-ul www.thecarehub.ro.
2.1. Care sunt beneficiile serviciilor The Care Hub?
Împreună cu partenerii noștri, The Care Hub vă oferă:
1. Rapiditate și ușurință – Aplicația noastră vă oferă accesibilitate și simplitate în crearea unui profil de vizită, în doar 5 minute. După completarea profilului vizitei, puteți solicita vizita imediat, urmând ca noi să identificăm persoana potrivită corespunzător cerințelor dvs. Astfel, puteți avea grijă de cei dragi fără să investiți din timpul personal limitat pentru a găsi candidatul ideal.
2. Siguranță – Verificăm riguros fiecare partener pentru a ne asigura că aceștia sunt de încredere și responsabili. După acceptarea unei vizite de către unul dintre partenerii noștri veți putea vizualiza profilul acestuia care include detalii despre pregătirea profesională precum și evaluările primite de la vizitele onorate până la momentul respectiv.
3. Flexibilitate și onestitate – Dvs. decideți data și ora unei vizite, precum și durata, în funcție de serviciile de care aveți nevoie. Puteți solicita oricând o vizită, chiar și doar de o oră, fără să aveți constrângerile unui angajament pe termen lung. Puteți beneficia de serviciile unor parteneri diferiți pentru fiecare vizită sau aveți opțiunea de a alege același partener pentru vizite frecvente.
4. La domiciliu – Partenerii noștri vor veni la adresa cerută asigurând astfel confortul fizic și mental persoanei dragi pentru a se bucura de o calitate bună a vieții în propria locuință.
2.2. Cât costă serviciile oferite? 1) Prețul oricăruia dintre cele 6 servicii este de 20 lei oră, TVA inclus.
2) Prețul serviciilor opționale:
a. Aveți opțiunea gratuită de a cere ca o doamnă sau un domn să efectueze vizita.
b. Aveți opțiunea de a alege partenerul preferat, pentru 25% în plus.
c. Aveți opțiunea de a cere ajutor pentru un om drag cu mobilitate redusă, pentru +100% în plus, deoarece vă vom trimite 2 parteneri pentru activitățile ce implică efort fizic care depășește capacitatea unei singure persoane.
2.3. Care sunt termenii și condițiile pentru fiecare serviciu oferit? Pentru a beneficia de serviciile noastre vă rugăm să:
→ Solicitați o vizită cu minim 48 de ore înainte de începerea acesteia.
→ Stabiliți dvs. data, ora și locul.
→ Estimați durata vizitei ținând cont de faptul că fiecare serviciu poate fi solicitat pentru minim o oră.
Partenerul nostru va acoperi cerințele în limita timpului cerut de dvs. Vă recomandăm să estimați cu atenție durata vizitei în funcție de nevoile și cerințele persoanei dragi și timpul necesar acoperirii acestor nevoi pentru o persoană activă de vârstă medie.
Pentru a vă fi mai ușor, am adăugat o listă cu activitățile incluse și excluse fiecărui serviciu personal, care poate fi accesată din pagina Servicii a website-ului nostru. Vă recomandăm să citiți cu atenție descrierea fiecărui serviciu pentru a evita orice neînțelegere.
3.1. Cum planific o vizită?
Puteți să plănuiți cu persoana dragă detaliile vizitei astfel încât serviciile pe care le veți solicita să fie adaptate nevoilor și programului lor.
Vă sugerăm ca în urma acestor discuții să conveniți și să alegeți detaliile pe care le considerați necesare să le fie transmise partenerilor. Apreciem dacă nu atât volumul detaliilor este mare, ci relevanța lor față de operațiunile pe care le doriți executate în timpul vizitei. De ex. pentru o vizită de 4 ore cu specificul „Vizite în oraș”, puteți comunica partenerului adresa la care doriți să ajungeți și activitățile ce vor fi desfășurate acolo.
În cazul în care partenerul alocat consideră că ar avea nevoie de mai multe detalii și decide să vă contacteze, vă rugăm să fiți cât mai expliciți, deoarece aceste amănunte pot asigura confortul persoanei dvs. dragi, al partenerilor, dar și susține efectuarea vizitelor în mod optim și conform așteptărilor dvs.
De asemeni, vă recomandăm să rezervați o vizită cu minim 48 ore în avans, tocmai pentru a avea suficient timp să conveniți asupra acestor detalii cu partenerii ulterior.
3.2. Cum pot rezerva o vizită?
Deocamdată, aplicația The Care Hub nu a fost lansată, de aceea, vă rugăm să ne contactați pentru rezervări pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/thecarehub.ro/
Aici ne puteți scrie un mesaj privat și un membru al echipei vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil, fie pentru a vă adresa întrebările, fie pentru a vă ajuta să trimiteți cererea de vizită. Menționăm că veți putea face cereri de vizită prin pagina de Facebook și după ce lansăm aplicația.
După ce lansăm aplicația o veți putea descărca foarte simplu de pe Google Play dacă aveți sistem de operare Android sau de pe App Store dacă sistemul de operare pe care îl folosiți este iOS.
Odată descărcată aplicația și după crearea unui cont, puteți folosi opțiunea de rezervare a unei vizite, serviciile și metoda de plată într-o manieră sigură și rapidă. Aplicația vă ajută și la monitorizarea cererilor de vizită și în comunicarea cu partenerul înainte de vizită pentru a transmite rapid și ușor ultimele detalii.
3.3. Pot schimba data sau ora rezervării după ce am rezervat o vizită?
Desigur. Chiar dacă momentan rezervați vizite prin pagina noastră de Facebook, dacă ne scrieți din timp ce anume ați dori să modificați la o vizită deja rezervată, îi vom comunica imediat partenerului și apoi revenim cu un răspuns către dvs. Dacă partenerul poate accepta vizita modificată, totul va decurge așa cum ați stabilit.
Dacă partenerul refuză modificările respective, vă anunțăm, iar dvs. veți putea decide ce anume faceți în continuare, opțiunile find:
1) Acceptați alocarea unui alt partener care poate răspunde modificărilor cerute; sau
2) Acceptați ca vizita să decurgă în forma inițială cu partenerul deja alocat.
Partenerii vor fi anunțați indiferent de decizia dvs.
După ce lansăm aplicația, veți putea modifica o vizită accesând secțiunea „Vizite”, sub-secțiunea „VIITOARE”. Puteți schimba ora și data fără niciun cost suplimentar. Dacă doriți să măriți durata vizitei fi direcționat către pagina de plată pentru costul suplimentar.
Dacă vizita pe care doriți să o modificați a fost deja acceptată de către un partener, acesta va fi informat despre modificări și, în funcție de disponibilitatea și preferințele sale, va accepta sau refuza vizita modificată. De aceea, vă recomandăm ca înainte de a solicita modificarea vizitei din aplicație să luați legătura direct cu partenerul alocat și să verificați disponibilitatea acestuia.
În cazul în care partenerul nu va mai putea efectua vizita datorită modificărilor, iar dvs. nu sunteți de acord să păstrați detaliile originale ale vizitei, vă vom aloca un alt partener în cel mai scurt timp.
Am aprecia dacă puteți să efectuați modificări în timp util astfel încât să ne putem adapta și răspunde acestora în mod corespunzător.
3.4. Pot adăuga cerințe specifice vizitei? Desigur. Puteți selecta preferințele dvs. fie la crearea unui „Profil de vizită”, fie în momentul cererii unei vizite. De asemenea, puteți adăuga preferințe suplimentare în momentul solicitării unei vizite în secțiunea „Notă pentru partener"". Vă recomandăm să ne transmiteți orice detalii pe care le considerați importante de știut de către partenerul nostru înainte de efectuarea vizitei.
3.5. Există costuri extra pentru serviciile specifice?
Dacă doriți să selectați același partener pentru vizite viitoare, veți plăti o taxă suplimentară de 25% (adică 25 lei/oră, TVA inclus).
Dacă persoana dragă dvs. are probleme de mobilitate și veți selecta opțiunea de „Mobilitate redusă”, costul suplimentar va fi de +100% deoarece vom aloca doi parteneri vizitei respective. Alegem această opțiune din respect și devotament atât față de partenerii noștri, cât și față de persoanele dragi dvs.
Când persoana dragă dvs. se confruntă cu probleme de mobilitate, cum ar fi dificultăți în a se ridica sau a merge singură, dorim să ne asigurăm că serviciile personale pe care le primește sunt însoțite de foarte multă atenție și siguranță. Alegem să trimitem doi parteneri care o vor ajuta în activități care implică ridicarea și sprijinirea, cum ar fi îmbăierea, îmbrăcarea sau ieșitul la plimbare.
Pentru orice altă activitate (de ex. pentru curățenie ușoară sau efectuarea cumpărăturilor), vă vom aloca un singur partener.
3.6. Cum pot vedea detaliile vizitelor?
În secțiunea „Vizite” din cadrul aplicației veți putea accesa un scurt istoric al tuturor vizitelor trecute, precum și lista vizitelor viitoare, accesând butonul „Detalii vizită”.
Detaliile vizitelor vă sunt disponibile oricând din contul dvs. personal, fiind accesibile doar dvs. și partenerului alocat fiecărei vizite.
3.7. Există o durată minimă pentru o vizită?
Durata minimă a unei vizite este de 1 oră, pentru a le acorda partenerilor noștri suficient timp pentru a înțelege pe deplin care sunt nevoile persoanei dvs. dragi și pentru a putea crea o conexiune cu aceasta.
Fiecare serviciu necesită de asemenea minim 1 oră astfel încât partenerii noștri să îndeplinească cerințele de calitate pe care ni le dorim. Vă recomandăm ca înainte de trimiterea unei cereri de vizită să estimați în mod rezonabil timpul necesar operațiunilor aferente fiecărui serviciu solicitat.
3.8. Câte servicii pot rezerva în timpul unei vizite? În cadrul unei vizite puteți opta pentru mai multe tipuri de servicii, însă fiecărui serviciu în parte este nevoie să îi alocați cel puțin o oră. Spre exemplu dacă doriți să solicitați o vizită pentru servicii de Companie, Igienă personală și Vizite în oraș, durata vizitei trebuie să fie de minim trei ore.
4.1. Când plătesc pentru o vizită?
Plata serviciilor se face în momentul trimiterii unei cereri de vizită pentru a ne asigura că aceasta este o cerere fermă și a aloca partenerul potrivit. Aceasta este o măsură de siguranță atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri pe care îi asigurăm că nu le vom cere niciodată să efectueze o vizită pentru care plata nu a fost deja făcută. În același timp, vom face plata cître partener în termen de maxim 14 zile de la efectuarea vizitei, după evaluarea vizitei de către dvs., asigurându-vă că nu veți plăti decât pentru serviciile de care ați beneficiat și sunteți mulțumit/ă.
În cazul în care doriți să anulați vizite viitoare pentru care ați plătit deja, puteți să o faceți cu 48h înainte, urmând ca noi să vă rambursăm suma plătită, mai puțin costul transferului bancar.
4.2. Cum plătesc pentru o vizită?
Pentru cererile de vizită trimise prin Facebook, pentru alocarea vizitei către partenerii eligibili trebuie să efectuați plata serviciilor solicitate cu minim 48 de ore înainte de ora de începere a vizitei prin transfer bancar. Veți primi datele de plată imediat după trimiterea tuturor detaliilor necesare.
Prin intermediul aplicației, efectuarea plății este ultimul pas din procesul de trimitere a unei cereri de vizită. Plata se face cu cardul, în siguranță, prin intermediul NETOPIA mobilPay.
În momentul completării unei cereri de vizite prin intermediul aplicației, totalul de plată va fi afișat în colțul din dreapta sus, modificându-se pe măsură ce selectați preferințele dorite pentru vizită. Când sunteți mulțumit cu opțiunile alese, veți putea efectua plata apăsând butonul de plată și introducând datele de card.
4.3. Ce se întâmplă după ce realizez plata?
După ce ați plătit, vă vom trimite confirmarea plății împreună cu factura pe adresa dvs. de e-mail.
Veți regăsi factura și în secțiunea „Vizite”, atât în cazul celor trecute cât și a celor viitoare, accesând Detaliile vizitei și alegând una dintre cele două opțiuni:
1) Vizualizați – acest buton vă va deschide factura direct în aplicație, pentru o citire rapidă.
2) Email – acest buton vă va trimite in mod automat factura pe emailul aferent acestui cont.
Toate detaliile vizitei cerute de dvs. vor apărea în sub-secțiunea Vizite „VIITOARE".
După efectuarea plății, vă vom aloca un partener în cel mai scurt timp.
4.4. Pot anula o vizită deja plătită?
În cazul în care preferințele sau programul dvs. s-au schimbat, puteți modifica data sau ora vizitei fără costuri suplimentare.
În cazul în care doriți totuși să anulați o vizită, vă recomandăm să o faceți cu 48h înainte, urmând ca noi să vă rambursăm suma plătită, mai puțin costul transferului bancar (3% din suma transferată).
Pentru anulări cu mai puțin de 48h înainte, vă rugăm să consultați Politica de Anulare și Rambursare pentru a lua la cunoștință condițiile și penalizările de anulare.
4.5. Există penalizări în cazul unei anulări?
Da, penalizările se vor aplica în funcție de timpul rămas până la ora de începere a vizitei pe care doriți să o anulați astfel:
→ Dacă anulați vizita cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea acesteia, din suma plătită se va reține 3% (pentru a putea acoperi costul rambursării), iar restul sumei se va restitui în contul bancar indicat de dvs.
→ Dacă anulați vizita cu mai puțin de 48 de ore, dar nu mai mult de 3 ore înainte de începerea acesteia, veți primi înapoi 60% din suma plătită, minus taxa de anulare de 3%.
→ Dacă anulați vizita cu mai puțin de 3 ore înainte de începerea acesteia, nu va mai fi eligibilă nicio rambursare.
Pentru mai multe detalii vă rugăm verificați sub-secțiunea „Politica de anulare și rambursare” accesibilă din secțiunea „Contul meu”, în cadrul „Setări”, „Aspecte legale”.
4.6. Ce se întâmplă după ce anulez o vizită? Noi ne dorim să vă returnăm banii în maximum 10 zile lucrătoare (dacă nu intervin evenimente neprevăzute, care nu țin de noi).
Am aprecia să luați în considerare opțiunea de a modifica data sau ora vizitei, înainte de a o anula – ar putea fi o alternativă mai potrivită pentru dvs.
4.7. Ce se întâmplă în timpul unei vizite?
Dacă dvs. ați solicitat o vizită în numele unei persoane dragi, ne așteptăm să o informați despre detaliile vizitei și să obțineți acordul acestei persoane înainte de începerea vizitei.
Dacă, la adresa specificată, nu răspunde nimeni, partenerul nostru va aștepta 5 minute și va lua legătura cu dvs. (persoana care a solicitat vizita). Dacă după 20 de minute partenerul încă nu a fost primit în locuință, din păcate va trebui să plece.
În momentul în care partenerul nostru a intrat în locuință, veți fi notificat de începerea vizitei prin intermediul aplicației. La fel, veți primi o notificare de terminare a vizitei. Astfel, veți ști exact când intră și când iese partenerul nostru din casa persoanei dragi.
5.1. Cine va veni la persoana dragă când solicit o vizită?
Ne străduim să vă alocăm cel mai bine pregătit partener pentru serviciile de care aveți nevoie. Obiectivul nostru este de a selecta acei parteneri la care să putem noi înșine apela cu încredere atunci când proprii noștri părinți au nevoie de servicii personale la domiciliu.
Unele persoane au o predispoziție naturală spre a le purta altora de grijă și dobândesc abilități mai degrabă prin experiența practică decât urmând un curs formal. Noi prețuim, respectăm și dorim să lucrăm cu aceste persoane. Alte persoane își încep cariera printr-un curs formal de îngrijitor la domiciliu, înainte de a începe efectiv lucrul în acest domeniu. Prețuim, respectăm și ne dorim să lucrăm și cu aceste persoane.
Indiferent de nivelul de experiență sau calificare profesională, toți partenerii noștri trec printr-un proces riguros de selecție, constând în parcurgerea a 2 interviuri în persoană, verificarea parcursului profesional și a cazierului judiciar precum și verificarea a 2 referințe (din activitățile anterioare) care să le poată ilustra abilitățile profesionale, cunoștințele și nivelul empatiei.
Puteți să aflați detalii despre partenerul alocat vizitei dvs. verificând profilul lor înainte de începerea vizitei. Vă recomandăm să citiți în special evaluările primite de partener de la clienții anteriori.
5.2. Cum mă asigurați că îmi va fi alocată cel mai potrivit partener?
Rolul aplicației noastre este de a conecta cerințele dvs. specifice cu cel mai potrivit partener. Algoritmul de alocare include criterii precum scorul evaluării, numărul de vizite efectuate, disponibilitatea partenerului la data și ora vizitei, etc.
Odată făcută legătura între dvs. și partener, veți putea vizualiza detalii privind experiența și pregătirea persoanei respective, precum și istoricul colaborării cu The Care Hub (numărul orelor de grijă acordate, evaluările și recomandările primite de la vizitele anterioare).
5.3. Cum mă pot asigura că persoana alocată va găsi adresa?
Partenerul are acces la detaliile adresei în profilul vizitei. De asemenea, partenerii noștri vor avea acces la aplicația Hărți Google pentru a ajunge la adresa dvs.
Am fi recunoscători dacă pe lângă numele și numărul străzii veți completa și alte detalii care pot ajuta partenerul să identifice mai ușor locuința persoanei dragi (numărul blocului, etaj, apartament, număr interfon etc.). Dacă aveți indicații specifice le puteți comunica direct partenerului alocat (fie printr-un mesaj scris, fie apelându-l).
5.4. Pot alege același partener pentru vizitele următoare? Da, puteți, selectând opțiunea „Aceeași persoană". La selectarea opțiunii, veți regăsi o listă de parteneri cu care ați mai lucrat din care să vă alegeți partenerul preferat pentru o nouă vizită. Dacă partenerul ales nu este disponibil la momentul cerut în vizită, acesta nu va apărea în listă. În acest caz aveți posibilitatea să alegeți unul dintre partenerii disponibili sau să modificați cererea pentru o altă dată la care partenerul preferat poate fi disponibil.
5.5. Pot lua legătura cu partenerul alocat înaintea unei vizite? Da. Odată ce partenerul a acceptat vizita, îl puteți contacta direct printr-un mesaj în cadrul aplicației sau printr-un apel telefonic pentru a clarifica ultimele detalii.
6.1. Există specificații și limitări clare referitoare la ceea ce poate face un partener alocat în cadrul vizitei?
Da. În timpul procesului formare, partenerii primesc recomandări referitoare la ce include și ce nu fiecare serviciu solicitat prin intermediul platformei noastre. Aceleași informații sunt prezentate în secțiunea Servicii de pe site-ul nostru pe care vă recomandăm să o parcurgeți cu atenție.
De asemenea există și un cod de etică după care toți partenerii The Care Hub se ghidează. De exemplu, partenerilor The Care Hub nu le este permis să fumeze în timpul vizitelor.
6.2. Cu cine pot să iau legătura în cazul unei probleme? Ne puteți contacta direct printr-un e-mail la adresa [email protected] sau printr-un apel telefonic la numărul +40758583279.
6.3. Ce pot face dacă partenerul a întârziat și nu răspunde la telefon?
În cazul în care nu reușiți să luați legătura cu partenerul alocat, vă rugăm să ne informați la numărul +40758 583 279 pentru a face tot posibilul să rezolvăm situația într-un timp cât mai scurt.
6.4. Ce pot face dacă nu sunt mulțumit/ă de serviciul prestat de către partenerul alocat? Dacă la finalul vizitei partenerul alocat nu și-a îndeplinit în mod satisfăcător atribuțiile sau a avut un comportament necorespunzător față de dvs. sau persoana dragă, vă rugăm să ne contactați pentru a soluționa problema. Nu uitați însă să le acordați o „Evaluare” și să scrieți o „Recomandare” după încheierea vizitei, dar nu mai târziu de maxim 14 zile de la data vizitei.
6.5. Cum pot semnala o problemă după efectuarea vizitei?
Puteți semnala o problemă timp de 14 zile după încheierea unei vizite, accesând secțiunea Vizite „FINALIZATE”, apoi „Evaluare vizită” și folosind butonul „Raportează o problemă”.
Veți putea selecta tipul de problemă din lista de probleme frecvente. Vă rugăm să ne trimiteți și detalii pe care le considerați importante, legate de problema respectivă.
Ne cerem scuze sincer pentru orice neplăcere cauzată și promitem că vom face tot posibilul pentru a rezolva urgent sesizarea dvs.
7.1. Cine îmi poate accesa datele personale?
Siguranța informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi. Vom împărtăși cu partenerii noștri doar informațiile pe care ați ales să le adăugați pe profilul dvs. din aplicație, în scopul de a vă putea furniza un serviciu optim.
Vă vom cere permisiunea pentru fiecare tip de date pe care dorim să le împărtășim altora astfel încât să controlați mereu informațiile la care au acces și alte persoane cu care intrați în contact prin intermediul aplicației.
Veți putea schimba oricând informațiile pe care doriți să le împărtășiți.
7.2. În ce fel vor fi folosite datele mele cu caracter personal? Vom folosi datele dvs. personale pentru a vă transmite cele mai noi oferte și pentru a ne asigura că respectăm toate cerințele dvs. în cadrul unei viitoare vizite.
7.3. Echipa The Care Hub va primi toate datele despre vizitele mele? Da, echipa operațională The Care Hub va avea acces la cererile dvs. de vizită pentru a vă garanta siguranța rezolvării unei probleme, cum ar fi într-un caz extrem, faptul că partenerul anulează vizita.

Parteneri

1.1. Care sunt beneficiile mele ca și partener?
1. Venit suplimentar sigur – veți obține un venit suplimentar în plus față de pensie care să vă asigure un trai confortabil.
2. Viață activă și cu rost – vă dedicați o parte din timpul dvs. liber pentru a ușura viața persoanelor care au nevoie de îngrijire de calitate adaptată nevoilor lor personale și a familiilor lor, cărora programul și timpul limitat nu le permite să ofere grijă celor dragi.
3. Autonomie și flexibilitate – cu noi, vă puteți planifica munca în funcție de angajamentele anterioare, menținându-vă astfel flexibilitatea dorită. Puteți accepta vizitele pe baza disponibilității dvs. personale, fără un program fix obligatoriu.
4. Susținere cu drag – suntem alături de dvs. în orice moment. Ne străduim să construim o comunitate de parteneri bazată pe încredere și sprijin reciproc și, prin urmare, vom fi cu dvs. când înființați PFA, în timpul cursurilor în domeniul serviciilor personale la domiciliu și a celor de utilizare a aplicației noastre, precum și în timpul primei dvs. vizite și apoi a primei plăți.
1.2. Ce fel de servicii personale la domiciliu furnizați? Serviciile personale de îngrijire la domiciliu sunt menite să asiste persoanele cu probleme legate de mobilitate, din cauza vârstei sau a unei dizabilități , în activitățile lor zilnice.
Împreună cu dvs. vrem să oferim 6 servicii personale de îngrijire la domiciliu. Dvs. veți putea alege câte și pe care dintre acestea doriți să le furnizați în colaborare cu noi.
1) Curățenie ușoară – veți face toate activitățile de curățenie necesare astfel încât clientul dvs. să locuiască într-o casă curată și un mediu sănătos.
2) Igienă și răsfăț – vă veți ajuta clientul să-și păstreze un aspect curat și bine îngrijit, respectând în același timp intimitatea lor.
3) Cumpărături și plăți – veți cumpăra alimente sau veți plăti facturile la timp, în cazul în care clientul dvs. nu are suficient timp disponibil pentru aceste activități.
4) Pregătirea mesei – veți pregăti mese adaptate nevoilor și preferințelor clientului dvs. sau îl/o veți putea ajuta să mănânce, dacă vi se solicită.
5) Vizite în oraș – vă veți ajuta clientul să mențină o viață activă, fie că este vorba de o plimbare, acompanierea la o piesă de teatru sau o ieșire la cofetăria preferată.
6) Companie – vă veți asigura că clientul dvs. se simte bine și îi veți ține companie astfel încât să își poată menține mintea activă.
Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să consultați secțiunea „Servicii” pe website-ul nostru www.thecarehub.ro
Dacă veți dori să vă alăturați comunității noastre, veți primi mai multe detalii după parcurgerea procesului de selecție.
1.3. Care sunt cerințele pentru a deveni partener?
Majoritatea partenerilor noștri sunt persoane recent pensionate deoarece considerăm că au experiență de viață variată, răbdare și respect deosebit față de persoanele vârstnice, precum și o dorință naturală de a purta de grijă altora. Dar lucrăm și cu oameni tineri și entuziaști care caută un loc de muncă flexibil și sunt de asemenea răbdători și respectuoși față de persoanele vârstnice.
O mențiune importantă ar fi că din punct de vedere legal, partenerii noștri nu sunt angajați The Care Hub. Noi vrem să colaborăm doar cu parteneri care lucrează independent și au înființat un PFA (Persoană Fizică Autorizată) sau pot derula activități economice sub altă formă juridică.
Dacă vă considerați o persoană activă și empatică, vă încurajăm să ne contactați telefonic la numărul de telefon +40758 583 279.
1.4. Există un proces de selecție?
Da, toți partenerii vor parcurge un amplu proces de selecție. Vrem să oferim acces la cele mai bune servicii personale furnizate într-un mod cât mai profesionist. Astfel, ne dorim să lucrăm cu parteneri care au o dorință naturală de a purta de grijă altora și care aderă cu onestitate la aceleași valori ca The Care Hub.
Dacă sunteți interesați de o colaborare, ne puteți suna la numărul +40758 583 279 și vă vom oferi detalii suplimentare.
Procesul de selecție este format din următoarele etape:
  • Participarea la un eveniment de prezentare pentru potențiali parteneri – organizăm periodic evenimente pentru a întâlni direct persoanele interesate de a deveni partener The Care Hub, ocazie cu care oferim mai multe detalii despre colaborarea cu noi, modalitatea de lucru și răspundem la toate întrebările.
  • Etapa interviului și testare – în urma evenimentului, persoanele care înțeleg și respectă valorile noastre vor fi invitate la un interviu de aproximativ 2 ore care include și efectuarea unui test de empatie și a unui test de personalitate, ceea ce ne ajută în evaluarea și selectarea potențialilor parteneri.
  • Verificarea condițiilor minime obligatorii pentru oferirea de servicii personale la domiciliu – în etapa aceasta vă vom ruga să ne oferiți:
  • - 2 persoane de contact care pot da referințe despre dvs. din punct de vedere profesional (persoane cu care ați lucrat, inclusiv persoane de care ați avut grijă informal sau familiile acestora).
    - Cazierul judiciar.
    - Adeverință medicală care să menționeze că sunteți apt/ă pentru furnizarea de servicii personale la domiciliu.
  • Parcurgerea etapelor necesare pentru înființarea unei forme juridice corespunzătoare serviciilor alese și preferințelor personale.
1.5. Oferiți sprijin pentru înființarea unei forme juridice pentru candidații selectați? Partenerii selectați au responsabilitatea de a alege forma juridică optimă și de a face demersurile necesare pentru înființarea acesteia. Echipa The Care Hub vă va oferi susținere, în limita capacităților legale, pentru a înțelege și efectua anumiți pași. Însă, deoarece aceste operațiuni ne depășesc atribuțiile legale, vă încurajăm să cereți opinia altor profesioniști în domeniul consultanței fiscale și/sau juridice.
2.1. Cum și când voi fi anunțat/ă de o nouă cerere de vizită?
Vă vom anunța despre cererile de vizită imediat ce clientul dvs. face o rezervare. Toate vizitele vor fi rezervate cu 48 de ore în avans, pentru a vă oferi timp suficient să le integrați în programul dvs. Vă rugăm să rețineți că vom trimite aceeași solicitare și altor parteneri, iar cererea va fi alocată partenerului care acceptă primul solicitarea.
Vă recomandăm să verificați frecvent notificările din aplicație, astfel încât să nu ratați cererile clienților.
Odată ce o vizită a fost atribuită unui alt partener, cererea nu va mai apărea în Notificările dvs.
2.2. Ce se întâmplă dacă accept sau refuz o cerere de vizită? După ce ați acceptat cererea unei vizite, veți putea vedea detalii despre acea vizită și clientul care a solicitat-o în secțiunea Vizite „VIITOARE”. Astfel vă puteți pregăti pentru vizită corespunzător cerințelor clientului. Dacă refuzați o vizită, aceasta va dispărea din listă, iar dvs. veți primi următoarea notificare în momentul unei noi cereri.
2.3. Am refuzat o vizită dar doresc acum să o accept. Pot face acest lucru? Ne pare rău, dar dacă ați respins o vizită, nu puteți reveni la aceasta și schimba opțiunea. Vizita refuzată va fi preluată de un alt partener The Care Hub. De aceea, vă recomandăm să nu acționați imediat și să vă planificați programul cu atenție înainte de a decide dacă refuzați sau acceptați o vizită.
2.4. Am acceptat o vizită dar a intervenit ceva și nu o mai pot onora. Cum trebuie să procedez? În cazul în care a intervenit ceva urgent și nu mai sunteți disponibil pentru a onora vizita, puteți opta pentru a contacta direct clientul și să încercați să reprogramați vizita. Dacă răspunsul este negativ atunci vă sfătuim să anulați vizita respectivă. Noi, echipa The Care Hub, vom aloca un alt partener pentru acea vizită.
2.5. Cum pot să ajung la adresa clientului?
Adresa vizitei este disponibilă în detaliile vizitei din cadrul aplicației. Pentru modalitatea cea mai rapidă de a ajunge la adresă, puteți folosi aplicația Hărți Google („Google Maps”) sau puteți cere clientului câteva repere prin mesaj înainte de începerea vizitei.
Dacă optați pentru taxi, mijloace de transport în comun sau private, vă rugăm să țineți minte că nici The Care Hub, nici clientul nu vă va deconta serviciile de transport. Costul transportului precum și ruta optimă pentru deplasarea la adresa vizitei sunt responsabilitatea partenerului.
2.6. Dacă am anumite preferințe specifice de lucru, cum puteți să țineți cont de ele?
În cadrul procesului de selecție vom aborda acest aspect și vom nota preferințele dvs. pentru a ține cont de ele când alocăm cererile de vizită primite. Mai exact, atunci când vă înregistrați pe aplicația noastră, vă puteți alege: ce tipuri de servicii preferați, persoanele cu care preferați să lucrați și perioadele din zi în care ați prefera să derulați serviciile alese astfel încât să nu vă incomodeze programul personal.
Odată ce v-ați stabilit toate aceste preferințe, le vom păstra neschimbate. Veți putea modifica oricând preferințele accesând secțiunea „Contul meu" și apoi sub-secțiunea „Setări".
2.7. Ce trebuie să fac după ce am ajuns la adresa vizitei?
Odată ajuns/ă, aplicația vă va aminti printr-o notificare că vizita este pe cale să înceapă. Vă rugăm să anunțați începerea vizitei prin intermediul aplicației (apăsând butonul „Începeți vizita”) imediat ce ați intrat în locuința clientului dvs.
Când vizita dvs. urmează să se încheie, veți primi din nou o alertă pe telefon referitor la terminarea vizitei. Vă rugăm să anunțați și terminarea vizitei prin intermediul aplicației (apăsând butonul „Terminați vizita”) imediat ce ați părăsit locuința clientului dvs.
Aceste operațiuni scurte sunt obligatorii tuturor partenerilor și rolul lor este acela de a oferi siguranță persoanei care a cerut vizita, anunțând-o că urmează să fiți primit/ă înăuntru sau că părăsiți domiciliul respectiv.
2.8. Cum pot ține evidența vizitelor?
În cadrul aplicației de mobil, veți vedea secțiunea „Vizite"" în meniul din partea de jos a ecranului. Acolo veți găsi o listă cu vizitele viitoare și, separat, o listă cu vizitele finalizate deja.
Fiecare vizită conține informații despre client, precum și un număr de referință al vizitei unde puteți vizualiza detalii aferente acesteia (data, ora, servicii solicitate, informații despre cerințele specifice ale beneficiarului etc.). Aceste informații le puteți accesa oricând doriți.
2.9. Există o modalitate prin care pot primi mai multe cereri de vizită? Da, dacă sunteți activ/ă și aveți disponibilitate puteți accepta și onora cât mai multe cereri de vizite. Astfel, veți primi un număr mai mare de evaluări și recomandări. Acest aspect, împreună cu preferințele dvs. privind programul de lucru ne ajută să vă punem în legătură cu cât mai mulți clienți.
3.1. Care este durata unei vizite? De obicei, vizitele sunt în jur de 2-3 ore, în funcție de cerințele clienților. Durata minimă pentru fiecare serviciu, în timpul unei vizite, este de 1 oră și include, pentru fiecare serviciu, un set specific de activități care pot fi îndeplinite în acest timp. De exemplu dacă clientul vă cere serviciul de Curățenie ușoară timp de 1 oră, veți avea probabil timp doar să spălați podelele, să ștergeți praful și poate să aranjați unele obiecte.
3.2. Câte vizite pot accepta într-o zi? Această decizie vă aparține. Nu există o limită stabilită privind numărul de vizite acceptate pe parcursul unei zile. Cu toate acestea, înainte de a accepta o nouă vizită, vă încurajăm să vă consultați programul și să estimați în mod realist disponibilitatea dvs. În același timp, vă rugăm să țineți cont și de timpul necesar pentru deplasare între vizite, precum și distanța de la o adresă la alta, modalitatea de transport dintre acestea și durata fiecărei vizite.
3.3. Care este numărul maxim de servicii pe care îl pot furniza într-o zi? Nu există o limită impusă, însă acest aspect depinde de serviciile solicitate de către fiecare client pentru vizita respectivă. Dacă clientul a făcut o cerere de vizită pentru mai multe servicii, este necesar ca dvs. să întrebați dacă acele servicii trebuie făcute într-o anumită ordine astfel încât munca să fie îndeplinită în timp util și cu maximum de atenție.
3.4. Ce este important de știut înaintea unei vizite?
Vă rugăm să citiți mereu cu atenție secțiunea „Notă pentru partener”, în care persoana care a cerut vizita vă poate menționa detalii importante de care va trebui să țineți cont. De asemeni, în cazul în care primiți de ex. o cerere de vizită de 4 ore pentru 3 servicii, Cumpărături și plăți, Igienă și răsfăț alături de Vizite în oraș, vă sugerăm să întrebați clientul care este ordinea derulării activităților și cât timp ar trebui alocat fiecărui serviciu astfel încât să puteți planifica vizita corespunzător preferințelor acestuia.
Vă recomandăm să citiți și documentul „Ghid de efectuare a serviciilor” din cadrul fiecărei vizite. Sperăm că vă va ajuta să gestionați mai bine activitățile vizitei respective.
3.5. Cum trebuie să mă pregătesc înaintea unei vizite?
Înaintea fiecărei vizite, vă recomandăm să parcurgeți următorii 3 pași:
1.Faceți un plan de deplasare la adresa clientului. Verificați adresa clientului (în detaliile vizitei) și alegeți mijlocul de transport prin care veți putea ajunge în timp util la aceea adresă.
Pentru a vă susține deplasările atât înaintea vizitei cât și în timpul acestora, vă încurajăm să accesați următoarele linkuri, unde puteți găsi informații relevante despre mijloacele de transport în comun din Timișoara:
www.ratt.ro
2. Citiți indicațiile importante pentru vizită, în secțiunea „Notă pentru partener"". Aici veți găsi detalii importante privind persoana cu care urmează să lucrați și preferințele acesteia, precum și posibile indicații care vă pot ajuta să găsiți mai ușor adresa.
3. Re-citiți sugestiile de îngrijire recomandate pentru fiecare serviciu din „Ghidul de efectuare a serviciilor””, disponibile în secțiunea „Vizite”, apoi „VIITOARE”, apăsând „Detalii vizită”. Veți regăsi informații detaliate despre ce conține și ce nu conține fiecare serviciu în parte, astfel încât să păstrați același nivel ridicat de calitate și profesionalism.
3.6. Există anumite reguli de interacțiune cu clienții? Da, și aceste reguli au la bază grija față de clienții noștri, respectul reciproc pe care ni-l datorăm unii altora și demnitatea fiecăruia dintre noi. În timpul programului de formare intern la care veți participa vă vom prezenta diferite modalități de abordare a persoanelor cu care interacționați în cadrul unei vizite.
4.1. Cum voi ști cât câștig la fiecare vizită? Fiecare cerere de vizită pe care o veți primi include și venitul pe care îl realizați acceptând vizita respectivă, astfel încât să vă fie ușor să vă hotărâți. După ce ați acceptat o vizită, veți putea re-verifica suma pe care o veți primi accesând detaliile vizitei în secțiunea „Vizite”, apoi „VIITOARE”, apăsând „Detalii vizită”.
4.2. Când voi fi plătit/ă?
Noi vă vom transfera banii săptămânal. Suma transferată săptămânal va include sumele aferente vizitelor încheiate cu 14 zile înainte, pentru care clientul dvs. nu a semnalat nicio neregulă.
În momentul în care există nereguli semnalate de către client în termen de 14 zile după o vizită, vom face toate demersurile să soluționam problema și doar după aceea vom face plata către dvs.
4.3. Cum se va face plata? Plata se va face direct prin intermediul contului dvs. bancar, pe care vi-l vom solicita la începutul colaborării. Contăm pe dvs. să modificați aceste detalii în „Contul meu” - „Setări” - „Metode de plată” dacă ați făcut schimbări ulterioare (ex. ați hotărât să lucrați cu altă bancă), astfel încât să evităm probleme cu plățile.
4.4. Există vreo penalizare dacă accept o vizită și apoi o anulez?
Orice anulare fără un motiv bine justificat a unei vizite acceptate are un impact negativ asupra imaginii dvs. ca partener și asupra calității serviciilor oferite clienților, drept pentru care vă recomandăm să încercați să schimbați data sau ora vizitei, în loc să o anulați.
În cazul în care nu veți putea onora o vizită, ne pare rău că nu vom putea să vă mai plătim pentru acea vizită, deoarece nu ați furnizat serviciile cerute. Pentru că dorim să ne onorăm promisiunea făcută clienților, vom aloca vizita unui alt partener.
În plus, anularea unei vizite poate atrage suspendarea contului și drept urmare o perioadă nu veți mai primi cereri de vizită prin intermediul aplicației. Totodată, anularea unei vizite poate scădea calitatea evaluării dvs. comparativ cu ceilalți parteneri și astfel e posibil să primiți mai puține cereri de vizite pe viitor. De aceea, vă încurajăm să vă planificați programul cu atenție pentru a evita astfel de situații.
5.1. Cum pot contacta direct echipa The Care Hub în cazul unei probleme urgente? Ne puteți contacta direct printr-un e-mail la adresa [email protected] sau printr-un apel telefonic la numărul +40758 583 279.
5.2. Ce pot face în cazul în care observ sau întâmpin o problemă în timpul vizitei?
1. Dacă situația este o urgență medicală, vă rugăm să alertați imediat serviciul de Ambulanță, sunând la nr. gratuit 112!
2. Dacă situația cu care vă confruntați este urgentă, dar nu medicală, vă rugăm să contactați direct persoana care a rezervat vizita. În cazul în care persoana care a rezervat vizita nu poate fi contactată, puteți contacta echipa The Care Hub printr-un apel telefonic la numărul +40758 583 279.
3. Dacă situația nu este urgentă, puteți semnala problema după finalizarea vizitei. În cadrul secțiunii „Vizite”, sub-secțiunea „FINALIZATE”, alegeți vizita în cauză și completați câmpurile aferente situației întâlnite din secțiunea „Raportați o problemă".
În timpul programului de formare intern, vom discuta cum vă recomandăm să acționați în cazul unor situații specifice.
5.3. Ce pot face atunci când clientul îmi cere să fac activități în plus?
Vă recomandăm atât dvs. cât și clientului să citiți cu atenție „Ghidul de efectuare a serviciilor” Veți regăsi recomandări detaliate despre ce conține și ce nu conține fiecare serviciu în parte, cu precizarea că orice cerere din partea clientului ar trebui să respecte nu numai aceste sugestii, dar și timpul rezervat pentru vizită.
În cadrul programului de formare intern vom discuta metode rezonabile prin care să-i explicați clientului care sunt îndatoririle dvs. ca și partener The Care Hub și ce nu intră în sfera responsabilităților dvs.
Vă vom lăsa pe dvs. să hotărâți dacă doriți sau nu să acceptați cereri suplimentare din partea clientului, care depășesc recomandările din „Ghidul de efectuare a serviciilor” sau perioada de timp a vizitei, semnalându-vă însă că vă expuneți riscului de a nu fi plătit/ă după efectuarea unor activități ne-incluse în vizită.
6.1. Cine îmi poate accesa datele personale?
Siguranța informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi. Vom împărtăși clienților dvs. doar informațiile pe care ați ales să le adăugați pe profilul dvs. din aplicație, în scopul de a vă putea furniza un serviciu optim.
Vă vom cere permisiunea pentru fiecare tip de date pe care dorim să le împărtășim altora astfel încât să controlați mereu informațiile la care au acces și alte persoane cu care intrați în contact prin intermediul aplicației.
Veți putea schimba oricând informațiile pe care doriți să le împărtășiți.
6.2. În ce fel vor fi folosite datele mele cu caracter personal? Vom folosi datele dvs. personale pentru a vă transmite cele mai noi modificări sau beneficii și pentru a ne asigura că atât noi cât și dvs. ca și partener, respectăm toate cerințele în cadrul unei viitoare vizite acceptate.
6.3. Echipa The Care Hub va primi toate datele despre vizitele mele? Da, echipa operațională The Care Hub va avea acces la detaliile vizitelor acceptate de către dvs. pentru a vă garanta siguranța rezolvării unei probleme în cazuri extreme, cum ar fi de exemplu, situația în care clientul raportează că nu v-ați prezentat la ora stabilită.
7.1. Dacă sunt pensionar (limită de vârstă), pot să îmi înființez PFA?
Conform legislației în vigoare, ca și pensionar pe limită de vârstă, aveți dreptul de a realiza alte venituri din activități independente, pe lângă pensie. Vă puteți informa accesând acest link: Cumul venituri pe lângă pensie.
Ceea ce vă putem recomanda ar fi să contactați un funcționar public din partea ANAF și să le solicitați câteva minute pentru a vă putea clarifica orice întrebări puteți avea în ceea ce privește înființarea de PFA și ce implică procesul. Adițional, puteți căuta ghiduri oficiale online pentru a citi despre ce înseamnă și ce presupune.
7.2. Dacă am grad de invaliditate, pot să îmi înființez PFA?
Conform legislației în vigoare, da, în plus, persoanele cu grad de invaliditate accentuat sau grav sunt scutite de la plata impozitului pe venit. Mai multe informații puteți citi accesând: www.noulcodfiscal.ro
7.3. Ca și PFA, dacă lucrez doar prin intermediul The Care Hub, nu sunt considerat salariat?
Nu, deoarece dvs. aveți libertatea deplină de a stabili condițiile de colaborare cu noi.
Conform Codului Fiscal actual, dvs. ca și PFA desfășurați o activitate independentă în colaborarea cu The Care Hub. Mai multe detalii găsiți accesând link-ul: www.noulcodfiscal.ro
Activitate independentă - orice activitate desfăşurată de către o persoană fizică în scopul obţinerii de venituri, care îndeplineşte cel puţin 4 dintre următoarele criterii:
Ce spune Codul Fiscal Cum colaborați cu The Care Hub
1 Persoana fizică dispune de libertatea de alegere a locului şi a modului de desfăşurare a activităţii, precum şi a programului de lucru; Noi doar vă vom trimite cereri de vizită, pe care dvs. le puteți accepta, respinge, modifica sau anula, în funcție de dorințele dvs.
2 Persoana fizică dispune de libertatea de alegere a locului şi a modului de desfăşurare a activităţii, precum şi a programului de lucru; Noi doar vă vom trimite cereri de vizită, pe care dvs. le puteți accepta, respinge, modifica sau anula, în funcție de dorințele dvs.
3 Riscurile inerente activităţii sunt asumate de către persoana fizică ce desfăşoară activitatea; The Care Hub este un intermediar care vă facilitează desfășurarea activității, dar responsabilitatea serviciilor furnizate vă aparține dvs.
4 Activitatea se realizează prin utilizarea patrimoniului persoanei fizice care o desfăşoară; Noi vă punem la dispoziție detaliile cererii, ca intermediari, de restul vă ocupați dvs. și clientul
5 Activitatea se realizează de persoana fizică prin utilizarea capacităţii intelectuale şi/sau a prestaţiei fizice a acesteia, în funcţie de specificul activităţii; Într-adevăr, dvs. prestați efectiv serviciile personale la domiciliu.
6 Persoana fizică face parte dintr-un corp/ordin profesional cu rol de reprezentare, reglementare şi supraveghere a profesiei desfăşurate, potrivit actelor normative speciale care reglementează organizarea şi exercitarea profesiei respective; Dată fiind natura simplă a serviciilor oferite de dvs. (curățenie, ajutor la cumpărături, etc.), depinde de dvs. dacă doriți să vă înscrieți în anumite corpuri profesionale.
7 Persoana fizică dispune de libertatea de a desfăşura activitatea direct, cu personal angajat sau prin colaborare cu terţe persoane în condiţiile legii; Aveți deplină libertate să lucrați direct sau să colaborați cu alte persoane, atât timp cât colaboratorii dvs. respectă etapele procesului de selecție.
7.4. Dacă nu sunt pensionar, pot să colaborez cu The Care Hub?
Da, bineînțeles, cu condiția să vă înființați PFA sau să vă folosiți de o altă formă de organizare juridică care să vă permită furnizarea serviciilor noastre în mod independent.
Adițional, în cazul în care obțineți venituri din alte activități independente, sub diferite forme legale, puteți accesa acest link pentru informații adiționale: Calculator de venituri.

Trimiteți-ne un mesaj


Contactați-ne

The Care Hub
Timișoara
România
+40758583279
[email protected]